2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهترم ولی الان هم استرس دارم تو یکی از تاپیک خوندم آریتمی باعث ایست قلبی و ... میشه ترسیدم

برو یه متخصص دیگه چکاپ کن. اینجا همه چیز میگن

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

الان خوبین دارو مصرف میکنید

بله خوبم ،نه مصرف نمیکنم، از وقتی که حواسم به خوردو خوراک و معدم هس دیگه حالم بد نشده خداروشکر،چای کمرنگ میخورم دو ساعت بعد غذا دراز میکشم نوشابه و چیزهای گازدار سس مایونز و چیزهای تند اصلا نمیخورم،هرازگاهی بعد چای صبحانه کمی تپش قلب میگیرم که یدونه پروپرانول 20مصرف میکنم تپشم خوب میشه

سلام خسته نباشید 

ببخشید من آریتمی دارم و می‌خوام برای سربازی معاف شم اما میگن که باید حداقل توی 72 ساعت 2 بار psvt بزنه

کافئین و آنتی هیستامین و اینا هم تست کردم اما باز هر زمان که خودش میخواد ظاهر میشه ، اگه راهی هست ممنونم میشم کمکم کنید تا بدونم چه چیزی psvt رو بالا میاره

سلام خسته نباشید ببخشید من آریتمی دارم و می‌خوام برای سربازی معاف شم اما میگن که باید حداقل توی 72 س ...

سلام فشار عصبی زیاد 

قهوه دوییدن تند استرس  ولی متاسفانه گاهی بیخبر میاد بدون پیش زمینه