2777
2789

۲۰ سالمه دیپلم کامپیوتر دارم رفتم تو یه لاین آرایشی اما اصلا باهام سازگار نبود حالا بیکارم دارم دیوونه میشم روزام الکی میگذره حس بیهودگی دارم 

دلم میخواد دستم تو جیب خودم باشه عاشق مستقل شدنم اما نمیدونم چه کاری برم سرمایه ای هم ندارم🥲

یه کاری میخوام ک وجهه اجتماعی خوبی داشته باشه یکی بپرسه خجالت نکشم بگم حداقل

توروخدا کمکم کنید حس وحشتناکی دارم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو یه لاین آرایشگری رو یاد بگیر. پول تو هنره

همه چیز را به خدا می سپارم. دعا کنید برام، منو حلال کنید اگه حقی ازتون خواسته یا ناخواسته ضایع کردم. خواهشمندم برا شادی روح داداشم دعا کنید.

بهترین شغل برای یک خانم معلمی هست. معلمی شغل انبیا هست و بهترین شغل برا یک خانم. تلاشتو بکن ان شاءالله بری فرهنگیان.

همه چیز را به خدا می سپارم. دعا کنید برام، منو حلال کنید اگه حقی ازتون خواسته یا ناخواسته ضایع کردم. خواهشمندم برا شادی روح داداشم دعا کنید.

همش سرمایه میخوادیه لاینم رفتم فهمیدم اصن دوسش ندارم

چه لاینی رو رفتی

همش سرمایه میخوادیه لاینم رفتم فهمیدم اصن دوسش ندارم

کوتاهی، اصلاح و ابرو، شینیون و کراتین و رنگ اصلا سرمایه نمی خواد. اصلاح سرمایه اش یه نخ هست و یه موچین. فقط میکاپ و پاکسازی پوسته که سرمایه میخواد بنظرم. بقیش بدون سرمایه هست.

کراتین

کراتین که موادش سرطان زاست احتمالا.

کوتاهی، اصلاح و ابرو، شینیون و کراتین و رنگ اصلا سرمایه نمی خواد. اصلاح سرمایه اش یه نخ هست و یه موچ ...

کراتین اتفاقا خدای سرمایه اس مخصوصا ک الان بشدت مواد هاش گرونه

برای وسایلم ب جز موادش ۱۰ میل خرج کردم 

کراتین اتفاقا خدای سرمایه اس مخصوصا ک الان بشدت مواد هاش گرونهبرای وسایلم ب جز موادش ۱۰ میل خرج کردم

وای کاش من ۲۰ سالم بود می رفتم معلمی فقط. برو ان شاءالله فرهنگیان.

علاقه ندارم

خو یه شاخه ی دیگه ای از آرایشگری رو برو. شینیون برو که فقط کش مو میخواد.