بچها ماتحت مرغ و مامان بزرگم داده بود بابام بیاره برامون سرخ یه تیکه حرامش و گرفتم گزاشتم جوش خورد بعد با پیاز داغ سرخ کردم خیلی لذیذ شده بود و چرب بود
حس میکنم تو واقعیت کسی بفهمه همچین کاری کردم سرزنشم کنه😂
روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍. خدا من نمیدونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن میدونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا. ۲۳مهر۱۴۰۳
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نبخدا الان به همسرم گفتم یک نگاه عاقل اندر سفیه کرد بهم
یکبار بخر تو مرغ فروشیا میفروشن بسته ای
هم میتونی دو پیازس کنی هم کباب کنی البته کباب کنی خوشمزه و لذیذتره😋
رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمیتواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔 یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم
نه من ب شخصه جیگر دوست ندارم بو زحم میده اما دل مرغ اینطوری نیست
رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمیتواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔 یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم