2777
2789
عنوان

بچه ها وام بدم به طلا یا تلویزیون

152 بازدید | 17 پست

عقدم خونه خودم نرفتم وام ۵۶ تومنی بدم تلویزیون یا طلا ؟ من میگم بدم تلویزیون یکم تو عروسی جلو بیوفتیم نامزدم میگه نه بدیم طلا

شاید بروز ترش اومد و نمیدونم طلا رف بالا

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه تلویزیون نداری تلویزیون بگیری بهتره اگه داری برو طلا بگیر

نه نداریم تلویزیون

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

فعلا هرچی بخری ضرر نمیکنی چون هردو باز گرون میشن

منم میگم نامزدم میگه طلا ۳ براربر میشه تلویزیون ۲ برابر

خب تلویریون وسیله زندگیتونه اگر قرار دیر برید سرخونهتون حرف شوهرت عاقلانه تره

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

آره بده طلا.

من ۱۰ سال پیش پول ۳۰ گرم طلا رو دادم و لباسشویی خریدم. الان با اون طلا میتونستم ۶ تا لباسشویی بخرم😁😁😁

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

چون طلا بره بالا قیمت تلویزیونم میره بالا فرقی نداره پس زیاد

منم میگم😢

ینی ممکنه بیاد پایین؟منم تو همچین چیزی موندم

منممم

خب تلویریون وسیله زندگیتونه اگر قرار دیر برید سرخونهتون حرف شوهرت عاقلانه تره

یسال حداکثر