2777
2789

درباره پولیپ بینی علائمش چیه

من چند وقته خیلی تنفسم سخت شده دکتر قطره داد گفت حساسیته ولی قطره میزنم اثری نداره عطسه خیلی زیاد میکردم چند روزه یه ذره بهتر شده ولی یه مدت خونم میومد بدلیل عطسه زیاد

الانم موقع غذا خوردن و خوابیدن و صحبت کردن نمیتونم از بینیم نفس بکشم اما بعضی وقتا یه ذره درست میشه راه تنفسم کمی باز میشه ممکنه پولیپ باشه؟

گلوم خلط هم داره مقداری و فقط صبح ها میسوزه بعد بیدار شدن درست میشه🥺🥹

تویی که این متن رو میخونی،آره خود خودت🤝🏻الهی به حق بانوی دمشق🕊️خدا تمام خواسته هات رو به قشنگترین شکل ممکن اجابت کنه..🤲🏻🤍🌙

عزیزم من همونم ک گفتم عمل کردم راضی نیستمببخشید شما پولیپ داشتین؟من الان سه ماهه ک عمل کردم موقع صحب ...

نه گلم شاخكاي بينيم بزرگ بود احتمالا شما هم هنين مشكل رو داشته باشيد اكثرا بعد عمل بيني چون بيني كوچيك تر ميشه شاخكاشون بزرگ ميشن و مشكل تنفسي به وجود مياد

من از اول داشتم و موقع عمل برام برطرف كردن حتما پيش يه متخصص حلق و بيني برو چك كنه

تویی که این متن رو میخونی،آره خود خودت🤝🏻الهی به حق بانوی دمشق🕊️خدا تمام خواسته هات رو به قشنگترین شکل ممکن اجابت کنه..🤲🏻🤍🌙

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان