نیمه،مامان مدیر استارتر عضویت: 1403/08/19 تعداد پست: 163 عنوان ترک پوستی 172 بازدید | 18 پست سلام خانوما، برای ترک پوستی چه قرمز چه سفید، کاری کردین که نتیجه بده و کلا از بین بره؟ خیلی حس بدی دارمبخاطر چاقی و لاغریه🤦🏻♀️ 1403/08/30 | 19:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رقص__پروانه عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 18423 قرمز رو چرب و مرطوب نگه دارسفیذ با لیزر میرهمنم کمر و باسنم ترک داره چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟ به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️
mooferferi عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 7875 کرم های بیخود و گرون که فقط کمرنگش میکنن، از بین نمیره:/من سالهاس ورزش میکنم بارها نوسان وزن داشتماز بین نمیرن، خصوصا سفیدها و عمیق ها... تازه مجردم هستم. موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند.
نیمه،مامان مدیر استارتر عضویت: 1403/08/19 تعداد پست: 163 قرمز رو چرب و مرطوب نگه دارسفیذ با لیزر میرهمنم کمر و باسنم ترک داره با چه لیزری؟ خودتونم انجام دادین رفته؟
نیمه،مامان مدیر استارتر عضویت: 1403/08/19 تعداد پست: 163 کرم های بیخود و گرون که فقط کمرنگش میکنن، از بین نمیره:/من سالهاس ورزش میکنم بارها نوسان وزن داشتماز ... 😢😢
رقص__پروانه عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 18423 با چه لیزری؟ خودتونم انجام دادین رفته؟ نه جانم من نرفتماسم لیزرش رو اگه رست بگم فتونا بود چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟ به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️
mooferferi عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 7875 😢😢 حالا دکتر پوست برو اگه خیلی حساسیاماتاثیر صد در صدی ندارن، مشکلتون با ترک ها چین؟ =)) برادر من بدنسازپر از ترک بازوهاش موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند.
نیمه،مامان مدیر استارتر عضویت: 1403/08/19 تعداد پست: 163 حالا دکتر پوست برو اگه خیلی حساسیاماتاثیر صد در صدی ندارن، مشکلتون با ترک ها چین؟ =)) برادر من بدنس ... چون زیاده حس میکنم قشنگ نیست دوست دارم پوستم صاف باشه🥲
رقص__پروانه عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 18423 کرم های بیخود و گرون که فقط کمرنگش میکنن، از بین نمیره:/من سالهاس ورزش میکنم بارها نوسان وزن داشتماز ... منم کمر و باسنم پر از ترکهبخاطر رشد یهوییم بومیشه عکس موهای فرت و ببینم چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟ به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️
mooferferi عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 7875 چون زیاده حس میکنم قشنگ نیست دوست دارم پوستم صاف باشه🥲 حتما هم نوجوانیچندسالته؟ موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند.
رقص__پروانه عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 18423 حتما هم نوجوانیچندسالته؟ بین 18 تا 20 هستماره ترک هام سفید شدنهمون موقع که قرمز بودن باید به دادشون میرسیدم چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟ به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️
رقص__پروانه عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 18423 همه دیدنش😅 نگو که موهای خودتهههههه وای خدای من زیبایی مشاهده میکنمخیلی زیبا و قشنگ و کیوتنننهزار ماشالله تو ارزوی من و رو کله ات داری بشدت زیباسچه رسیدگی میکنی بهشون؟ چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟ به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️
mooferferi عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 7875 نگو که موهای خودتهههههه وای خدای من زیبایی مشاهده میکنمخیلی زیبا و قشنگ و کیوتنننهزار ماشالله تو ا ... لطفته عزیزمسشوار نمیکشم، اب داغ استفاده نمیکنم اتو استفاده نمیکنموقتی مرطوب، روغن یا کرم مو میزنم موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند.
رقص__پروانه عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 18423 لطفته عزیزمسشوار نمیکشم، اب داغ استفاده نمیکنم اتو استفاده نمیکنموقتی مرطوب، روغن یا کرم مو میزنم چه کرم مویی؟همیشه موهات فر بوده؟ چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟ به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️