2777
2789
عنوان

بچه هاتونو چه کلاسایی میفرستید

272 بازدید | 37 پست

من پسرم کلاس اوله فقط باشگاه میبرمش همسایه هامون بچهاشون چندکلاس میبرن باشگاه کلاس زبان موسیقی  منم دوست دارم بچهامو ببرم ولی شرایطشو ندارم ب نظرتون از کی خوبه کلاس زبان برن یا کلاس موسیقی؟لطفا تجربه ای اگ دارید بگید

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زبان رو از الان بفرستش تا در آینده مشکلی پیدا نداشته باشه

سارینام یک دختر لوس و زودرنج و مودی و همیشه خوابم میاد و همیشهِ خدا درس دارم،آدم صبوری هستم و سعی میکنم که مهربون باشم زود گریه ام میگیره🗣(مراقب لحنت باش دختر خانوم) آدمایی که خودشون رو نمیگیرن یک لول برای من از همه بالاترن(برای اینکه آدم مورد علاقم باشی خودتو نگیر)استاکرم(کل زندگیتو با استاک میفهمم)یک روانی ایی هستم برای خودم که حد نداره،بی سیاست بودن رو میتونی از من یاد بگیری..عاشق حیوانات هستم مخصوصا گربه ها🐱(پس اگه گربه هارو دوست داری بهترین دوست منی)آدم آرومی هستم و سعی میکنم حرمت هارو نگه دارم اما اون روزی برسه که هاپو بشم مادرتو میخورم💢با آهنگام زندگی میکنم و مدت هاست که بخشی از وجودم شدن،حبیبه هستم(مثل حبیب توی لیسانسه هام)با سرعت نور عاشق میشم..خانواده و افرادی که دور و اطرافم هستن با ارزش ترین دارایی هام هستند دیگههه همین دوستتون دارم مراقب خودتون باشید بوس🎀

به روحیاتش نگاه کن. از خودش نظر بخواه.

کلاس اولش تموم شد، زبانش رو شروع کن، دیر نمیشه.

کلاس ورزشی هم چون پسره براش خوبه... فعلا همزمان با مدرسه زیاد کلاس نیز بزار پایه ش قوی بشه، وقتش رو برای درسش بزار. از تابستون کلاسش رو بیشتر کن.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
کلاس اول زوده هنوز،همه چی بعد سوم.فعلا بزارین بچه ها بچگی کنن.برای من فقط پیش دبستانی میرن فعلا

اره منم رو همین حساب گفتم اگ شرایطشم باشه فک کنم خسته میشه و زده میشه خاستم ببینم همه همین فکرو میکنن یامن حساسم😅

به روحیاتش نگاه کن. از خودش نظر بخواه.کلاس اولش تموم شد، زبانش رو شروع کن، دیر نمیشه.کلاس ورزشی هم چ ...

ب نظرتون موسیقی هم خوبه؟

اره منم رو همین حساب گفتم اگ شرایطشم باشه فک کنم خسته میشه و زده میشه خاستم ببینم همه همین فکرو میکن ...

نه منم برنامم برای بعد کلاس سومه.مربی هم گفت کلاس سوم شروع زبان باشه.

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
2790
2778
2791
2779
2792