2777
2789
عنوان

بچه هاتونو چه کلاسایی میفرستید

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ااگه بچه الان بره موسیقی خوب از درسش زده می‌شه وقت کم میاره برای درسشاگر فرستادی تابستون بفرست

سال های بعد بره یاد میگیره؟؟دوستم گفت باید از بچگی ببریش 

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

الان یکی از فامیل های دورمون که همسن منه.از‌بچگی باشگاه هم میرفت زبان هم میرفت موسیقی هم میرفت. تنها چیزی که تا آخر ادامه داد زبان بود.

ولی‌خداروشکر مامانم من توبچگی من رو بزور نمیفرستاد کلاس.زبان می‌فرستاد چون لازمم میشه.الان با پول خودم باشگاه میرم و دارم ادامه میدم و چون خودم پولش رو میدم خیلی ارزشش رو میدونم و از باشگاه بیشترین استفاده رو میکنم و از طرفی خودم خواستم که پول باشگاه رو خودم در بیارم و کار کنم و مجبوری اینکارو نکردم

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩

ب نظرتون موسیقی هم خوبه؟

ببین خودش علاقه داره؟

به نظرم کلاس بی هدف نبرش. بچه های الان اقیانوس بی عمقند... هزارجور کلاس رو میرن از هیچکدوم هم هیچی متوجه نمیشن.

اگر صرفا به خاطر هوش موسیقیاییش میخوای، بله خوبه. ولی به نظرم دنبال کلاس هایی باش که بعدها کمکش کنه.

ورزش رو ادامه بده، حتی شده یک رشته خاص که خیلی علاقه داره و پشتش بمون پیشرفت کنه.

بعد هنری مغزش رو هم فعال کن با هنری که دوست داره، نقاشی، موسیقی، سفالگری، یا هر هنری که میدونید می‌تونه توش پیشرفت خوبی داشته باشه و حتی بعدها بتونه باهاش کار کنه .

همزمان که پایه ش بالاتر بره نیاز به یکسری کلاس هم پیدا میکنه، مثلاً زبان و ریاضی و انشالله از پایه چهارم یا پنجم هوش و استعداد برای آزمون تیزهوشان.

تک بعدیش نکن، ولی از همه چیز هم یک لقمه نده دستش، بزار متمرکز پیش بره.

اگر با روحیاتتون جوره، کلاس حفظ قرآن هم میتونی ببریش، هم برای حافظه ش خیلی خوبه ، هم واقعا روحیه بچه رو به طور عجیبی شاد می‌کنه.

قشنگ برنامه ریزی کن که نه به بچه فشار بیاد، نه خودت، بازدهی خوبی هم بگیری ...

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃

برای زبان بهترین سن از کلاس سوم به بعد هست 

تمرکزتو بزار روی ورزش و زبان 

بقیه ش واجب نیست...موسیقی اگر واقعا حس کردی استعداد و علاقه داره بره 

ورزش هم رشته ای که علاقه داره بفرست تا اخر ادامه بده 

بببین اگه می‌خوای بچه‌ات از لحاظ درسی موفق بشه تمام تمرکزتو بذار رو در سوی مدرسه‌اش

درسته ولی ممکنه بنا ب دلایلی نتونه از درس شاغل بشه ب نظرم خوبه مهارت دیگه ای هم داشته باشه مثلا یکی از اقوام لیسانس گرفت بیکاربود با مدرک مربی گری تکواندو باشگاه زده 

به نظر من اکثر این کلاس‌هایی که بچه‌ها میرن فقط از روی چشم و هم چشمی و اینکه مادرا فکر می‌کنن نباید از این قافله عقب بمونن

مثلاً من می‌خوام بچه‌هام دانشگاه خوب قبول بشن و از لحاظ تحصیلاتشون عالی باشه حالا

کلاس‌های فوق برنامه‌ام فقط برای اینکه تابستون از لحاظ روحی افسردگی نگیرن مثلاً الان دختر من نقاشیش خیلی خوبه در حد تابلو کشیدنه تابستونا رفته کلاس اما اولویتش همون درسشه

درسته ولی ممکنه بنا ب دلایلی نتونه از درس شاغل بشه ب نظرم خوبه مهارت دیگه ای هم داشته باشه مثلا یکی ...

خخوب اگه می‌خوای بچه‌ات یه مهارت داشته باشه بفرستش رشته فنی  مهارتی که خودت می‌خوای یا خودش می‌خواد یاد بگیره

ببین خودش علاقه داره؟به نظرم کلاس بی هدف نبرش. بچه های الان اقیانوس بی عمقند... هزارجور کلاس رو میرن ...

چندتاکلاس گفتم تابستون گفت تکواندو دوست دارم و الانم علاقه داره

به نظر من اکثر این کلاس‌هایی که بچه‌ها میرن فقط از روی چشم و هم چشمی و اینکه مادرا فکر می‌کنن نباید ...

اره منم گفتم خسته میشه در نهایت از همه زده میشه پس جمع بندی شد زبان مهمتره