2777
2789
عنوان

مبارزه ضعیف در تکواندو

762 بازدید | 14 پست

من الان چهار ماهه تکواندو میرم کمربندم رنگی شده ولی اصلاا نمیتونم مبارزه کنم یعنی با همه جور ادم میرم اصلا نمیتونم بزنم فقط دفاع میکنم الان بعضی از دوستام کمربند شونو با من گرفتن ولی اونا خیلی بهتر از من مبارزه میکنن بخدا همش میگم دارم وقتمو تلف میکنم حس میکنم هیچ استعدادی ندارم همش میخورم به نظرتون درست میشم شاید تازه اولشه نمیتونم ترخدا راهنمایی کنید😭😭😭😭

می گویند زیاد فحش میدهی! یعنی چه؟ برای کسانی که زندگی ام را به گه کشیده اند, شعر بنویسم؟! 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودتون چی دوستدارید؟ ورزش برای کسب سلامتی و نشاط انتخاب کردید، یا برای دفاع شخصی؟ اگر دفاع شخصی بایس ...

من تکواندو رو با علاقه رفتم و برای دفاع شخصی و مسابقات ولی الان نمیتونم اصلا حس میکنم اصلا استعداد ندارم

می گویند زیاد فحش میدهی! یعنی چه؟ برای کسانی که زندگی ام را به گه کشیده اند, شعر بنویسم؟! 

یا از مبارزه میترسید

یا قوای جسمانی شما مناسب مبارزه نیست، چون ارثی هم هست، بعضی ها رگ دید که قدرتشون زیاد مثلا اجسام سنگین براحتی بلند میکنن یا مدت زیادی کار میکنن ولی خسته نمیشن. 

فیزیک بدن آدم ها باهم فرق داره

من هفت سال تکواندو رفتم و همیشه از مبارزه امتناع میکردم چون واقعا حس میکنم قدرتش ندارم

چه سبکی کار میکنی ؟چن سالته شاید میترسی حمله کنی

اسم سبکشو نمیدونم ۱۶ سالمه نه نمیترسم استرس میگیرم هول میشم نمیدونم چیکار کنم مثل ماست نگاه میکنم حتی یا ضعیف ترین هاعم نمیتونم

یا از مبارزه میترسیدیا قوای جسمانی شما مناسب مبارزه نیست، چون ارثی هم هست، بعضی ها رگ دید که قدرتشون ...

من ترسی ندارم از مبارزه ولی خب قدم کوتاه هستش و کمی ضعیفم یه دلیل دیگه اینه که استرس میگیرم دست و پامو گم میکنم مثل ماست نگاه میکنم به نظرت درست میشم یا نه ناامید شم دیگه نرم؟ 

یا از مبارزه میترسیدیا قوای جسمانی شما مناسب مبارزه نیست، چون ارثی هم هست، بعضی ها رگ دید که قدرتشون ...

عزیزم اگر بخوایم فقط مبارزه کنم باید سبک کیوروگی رو انتخاب کنم ؟

پومسه و اینا که حرکات نمایشیه درسته ؟؟

من ترسی ندارم از مبارزه ولی خب قدم کوتاه هستش و کمی ضعیفم یه دلیل دیگه اینه که استرس میگیرم دست و پا ...

خب عزیزم وقتی میگید استرس میگیرم، بخاطر ترس هستش 

با خوردن غذاهای مفید و پر انرژی میتونی خودت تقویت کنید

با اعضای خانواده مبارزه کنید تا ترستون کمتر بشه

خب عزیزم وقتی میگید استرس میگیرم، بخاطر ترس هستش با خوردن غذاهای مفید و پر انرژی میتونی خودت تقویت ک ...

ممنون عزیزم خداکنه بتونم مبارزه کنم واقعا دیگه ناامیدم

عزیزم منم همین طوری بودم توی مبارزه از همون اول وسط زمین می افتادم ولی خیلی خوب فرم میزدم و الان ۳ ساله که دارم پومسه کار میکنم و خیلی هم حرفه ای شدم توی پومسه هیچ وقت هم نگو من استعدادی ندارم باید استعدادت رو کشف کنی و براش تلاش کنی تا بتونی