2777
2789
عنوان

تعیین جنسییت پسر

233 بازدید | 9 پست

دوستان کمک من الان چهل روزه تحت نظر پزشک دارم از طریغ تغذییه تعیین جنسییت میکنم برای فرزند پسر میخوام همین ماه جواب بگیرم نمیتونم صبر کنم  دوستان میان راجب به این موضوع صحبت میکنن و بین صحبت هاشون از کلمات کیت یا فولی صحبت میکنن من راجب اینا اطلاعاتی ندارم میشه دوستان توضیح بدن  و این که ترشحات زن وقتی جنین پسره باید چه شکلی باشه😞😞😞😞

فدای دو دلبرم ❤دخترم  و💙پسرم

کیت تخمگ گذاری منظورشونه. ی وسیله ایه ک از روز بعد از پاک شدن،هر روز یک کیت رو ب ادرارت آغشته میکنی.هر وقت رنگ دوتا خطش پررنگ شد، اون روز تخمک گذاریته و احتمال بارداری و جنسیت پسر بیشتر میشه

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی دوستان من اول پیش یه دکتر رفتم تا شیش ماه هی امپول های جوروا جور برام میزد ولی هربار که معاینه میکرد میگفت دختره تا این که خسته شدم و دکترم رو عوض کردم و فهمیدم امپولایی که بهم میداده اصلا ربتی به تعیین جنسییت نداشته حالا دکتر جدیدم برنامه غذایی داده و گفته روز اول پری برم پیشش حالا چند روز دیگه قراره پری بشم خیلی نگرانم دیگه تحمل ندارم صبر کنم من تنبلی تخمدان و کیست تخمدان دارم و یه جا خوندم کسایی که اینجوریین دختر زا هستن

یه دختر دارم و دائم گریه میکنه که دوستام داداش دارن من تنهام غصه میخورم و از این حرفا تا یه بچه میبینه میزنه زیر گریه خیلی ناراحتشم اون الان هم بازی میخواد شاید یک سال دیگه دیگه دوست نداسته باشه

من رژیم تغذیه داشتم.یک سال.

فولیکول 22 داشتم.

از تخمدان راست.

دقیقا روز تخمک گذاری اقدام داشتم.

جنینم دختر شد.

برای بار دوم بود این کارها رو کردم.هر دو بار دختر داد بهم خدا.

هر چی اون بخواد همون میشه.

مگر اینکه آدم بره ای وی اف کنه که اونم درصد گرفتنش خیلی کمه. خدا نخواد بده نمیده دیگه.

خوش به حال اونی که خواسته اش با تقدیرش هماهنگ باشه.