سلام دوستان وقتتون بخیر،یه سوال دارم ممنون میشم کمک کنید،یکی از دوستای همسرم ک کافه داره به همسرم گفته مغازه کناریم داره خالی میشه میخام بستنی و آبمیوه فروشی بذارم بیا با هم شریک بشیم،اینم بگم ک جایی ک ما زندگی میکنیم هنوز کولر روشنه و هوا گرمه هنوز و زمستونم مسافر زیاد میاد بخاطر دریاش،از لحاظ موقعیت مکانی هم جای خیلی خوبیه پر تردده،بنظرتون یه بستنی و آبمیوه فروشی روزی چند درآمد داره؟اطرافیانتون کسی رو داشتید ک این شغل رو داشته باشن؟بنظرتون سود داره برامون؟اینم بگم همسرم کارمنده و بعنوان شغل دوم میخایم داشته باشیم و وقتایی ک همسرم نیست من میخام برم مغازه،ممنون میشم راهنماییم کنید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عالیه کلا کار آزاد درآمدش عالیع من خودم الان میخوام سوپرمارکت راه بندازم تا ببینم بعد چمبشه البته ش ...
انشاالله ک موفق باشید،اره واقعا از حقوق کارمندی خسته شدیم اصلا نمیشه با این حقوقا دیگه زندگی کرد اگه بشه این کار رو راه بندازیم خیلی خوب میشه البته دوست همسرم گفته چندتا دستگاه باید بخریم و یخچال و...ک با رهن مغازه شیشصد تومپ پول میخایم سیصدشو ما باید جور کنیم،انشاالله ک برامون پر سود باشه