2777
2789

سلام وقتتون بخیر

خیلی بد سرما خوردم و اصلا صدام بالا نمیاد

بنده شاغلم و به انرژی مناسب و صدام شدیدا نیاز دارم شنبه باید برم سرکار و باید تا اون روز سلامتیم رو تا حد زیادی به دست بیارم

اگه در این زمینه تجربه ای دارید ممنون میشم برای تسریع روند بهبود سرماخوردگیم راهنماییم کنید. 

من معلم هستم... بال های قلم و تخته سیاه رمز پرواز مرا می‌دانند... سرزمین کلمات تحت فرمان منست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دمنوش به درست کن بخور

خیلی زیاد آب بخور چون اگر آنتی بیوتیک مصرف کنی ولی آب نخوری تاثیرش کم میشه

آب نمک هر دو ساعت قرقره کن به شدت تاثیر میذاره

یه مقدار آب نمک رقیق شده هم بکش تو بینیت

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
منم سرما خوردم شدید الان بینیم گرفته گلوم بدجور میسوزه. اگه بلد باشین بادکش بزارین خیلی زود خوب میکن ...

بادکش رو ناحیه خود گلو؟ حقیقتا خیلی سر در نمیارم

من معلم هستم... بال های قلم و تخته سیاه رمز پرواز مرا می‌دانند... سرزمین کلمات تحت فرمان منست

انار رو با پوست بپز بعد داخل رو با سفیدیاش بخور ..پوستش رو نخور..قول میدم خوب بشی‌.مثل آب روی آتیشه و یه آنتی بیوتیک قوی..معجزه میکنه لامصب..تا میتونی مایعات بخور..سوپ مرغ ...قبل استراحتتم چای زنجبیل بخور...امکان نداره با این کارا خوب نشی.