2777
2789
عنوان

برای جواب خاستگاری شک دارم

375 بازدید | 36 پست

سلام وقتتون بخیر

دختر جوونی هستم و یه مورد اومده در خونمون که ادم نجیبیه و درکل والدینم تحقیق کردن و چیزای بدی نشنیدن از طرف

دو جلسه همو ملاقات کردیم خیلی ساکته و کلا بحث رو من کنترل میکردم، نمیدونم از من خوشش نمیاد یا کم روعه

اول که بگم من خودم شاغلم و دبیرم، ایشون اموزگاره و میشه گفت روی همدیگه درامد چندانی نداریم

از یه طرف ادم متشخص و آبروداریه از یه طرف بعضی رفتاراش موردپسندم نیستم و درکل شک دارم جواب مثبت بدم یا نه

میدونم بینشم کاملا اشتباهه ولی حس میکنم با ازدواج اون آزادی ازم سلب میشه و دیگه نمیتونم مثل الان اجتماعی باشم 

پدرو مادرم اصرار دارن که پسر خوبیه و قبول کن

ازتون میخوام یکم راهنمایی کنید

من معلم هستم... بال های قلم و تخته سیاه رمز پرواز مرا می‌دانند... سرزمین کلمات تحت فرمان منست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سنتون عزیزم؟مگه چجوری ک فکر میکنی ازادی نخواهی نداشت؟

۲۵ سالمه

خب من واقعا میدونم یه خورده اشتباهه ولی بنظرتون خانمی که ازدواج میکنه و بچه میاره آزادی به خصوص ازادی رفت و امد بیشتری داره یا منی که بخوام جایی برم زمان و ادمای اطرافم و هیچ چیز مانعم نمیشه؟ 

من معلم هستم... بال های قلم و تخته سیاه رمز پرواز مرا می‌دانند... سرزمین کلمات تحت فرمان منست

الان خیلی زوده برای تصمیم گیری. 

چند تا سوال مهم باید ازش بپرسی :

چرا قصد ازدواج داره؟؟ 

از همسر آینده چه انتظاراتی داره؟؟

آینده ی خودش رو چطوری تصور میکنه؟

در آخر یه تست هست به اسم نئو NEO ، دونفری انجامش میدید و بهتون یه نمودار میده با دو تا خط، شخصیت هردوتون رو تا حد بسیاااار زیادی می‌سنجد

بهش میگن آزمون نئو زوجی

❌ فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی
الان خیلی زوده برای تصمیم گیری. چند تا سوال مهم باید ازش بپرسی :چرا قصد ازدواج داره؟؟ از همسر آینده ...

متوجهم با دو جلسه هنوز به شناخت نرسیدیم و جواب دادن غیرمنطقیه ولی من تا الان هیچ وقت خاستگارامو تو خونه راه ندادم و اگر موردی پیش میومد از همون پشت گوشی ردشون میکردم، این چون اولین باره تا اینجا کشیده شده حس میکنم گیج شدم نمیدونم باید چیکار کنم اصلا قصد ازدواج دارم یا نه، اگه قصد ازدواج ندارم بیچاره رو حیرون نکنم

ممنون از راهنماییتون 

۲۵ سالمهخب من واقعا میدونم یه خورده اشتباهه ولی بنظرتون خانمی که ازدواج میکنه و بچه میاره آزادی به خ ...

منم دقیقا همین طرز فک. و دارم و نمیدونم چ غلطی کنم باید زودتر تکلیف خواستگاری یک نفرم‌مشخص کنم