2777
2789
عنوان

برای جواب خاستگاری شک دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 36 پست
خونه داره؟

یه واحد آپارتمانی نقلی فعلا داره بهم گفت که بعد ازدواج واحد رو میفروشه و یه خونه خوب میگیریم

ولی حقوق اموزگاری برای اقا واقعا کمه

من خودم همیشه میگفتم ازدواج که کردم شاید کلا شغلمو گذاشتم کنار ولی اگه منو این اقا قرار باشه با هم ازدواج کنیم من مجبورم بازم کار کنم چون این حقوق کفاف زندگی مشترک رو نمیده

من معلم هستم... بال های قلم و تخته سیاه رمز پرواز مرا می‌دانند... سرزمین کلمات تحت فرمان منست

چرا حرف نمیزنهاگه کم روئه چجوری میخواد اردواج کنه چن سالتونه؟

از یه خونواده متدینی هستن نمیدونم این کم محلیش نسبت به من بخاطر اینه که محرم نیستیم یا خجالتیه خودمم نمیدونم

۲۵ سالمه

من معلم هستم... بال های قلم و تخته سیاه رمز پرواز مرا می‌دانند... سرزمین کلمات تحت فرمان منست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اگر بودم قبول نمیکردم باهوش و کاری هست ؟ هوش اقتصادی داره ؟ اخه میگی از یک سری کاراشم خوشت نمیاد

ببینید حقیقتش من همیشه می‌گفتم اگر ازدواج کردم شغلم رو بذارم کنار ولی این آقا با حقوق آموزگاری نمیتونه جوابگوی هزینه های زندگی مشترک باشه و منم مجبورم باز کار کنم ولی خب با این حال پول و سرمایه برای من خیلی مهم نیست و خب مثل همه خانما بیشتر برام مهمه که اون اقا سمت روابط غیرشرعی نرفته باشه و درکل مردونه رفتار کنه نه مثل پسرای جلف و این اقا این ویژگی ها رو داره

شاید غیرمنطقیه ولی مشکل اصلی من اینه اصلا ازدواج کنم یا نه😅

از یه خونواده متدینی هستن نمیدونم این کم محلیش نسبت به من بخاطر اینه که محرم نیستیم یا خجالتیه خودمم ...

این کم محلی خیلی مهمه

یه اشتیاقی باید از سمت ایشون باشه حتما

مستقیم بپرس ازش. رودروایسی ندارید که الان

بگو شما رو مجبور کرون تشریف بیارید؟ دختر دیگه ای رو دوست دارید؟ چیه داستان؟؟؟

یه مقدار از اینکه شما هنوز دودلی که حتی ازدواج بکنی یا نه هم برمیگرده به اینکه ذوقی تو این آقا نمیبینی 

❌ فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی
چقدره حقوقش؟ماشین چی؟

گفت که دوروبر ده تومنه

ماشین نداره ولی گفت به زودی وامش ردیف میشه و میخره

این کم محلی خیلی مهمهیه اشتیاقی باید از سمت ایشون باشه حتمامستقیم بپرس ازش. رودروایسی ندارید که الان ...

درسته حق با شماست حتما اینکارو میکنم متشکرم از راهنماییتون بزرگوار🌹

ببینید حقیقتش من همیشه می‌گفتم اگر ازدواج کردم شغلم رو بذارم کنار ولی این آقا با حقوق آموزگاری نمیتو ...

بیشتر آشنا شو باهاش ؛ خوبه پول ملاک اصلیت نیست

حتی برای آشنایی بیشتر هم باید میل و اشتیاق داشت اگه اون اشتیاق رو داری بیشتر آشنا شو 

من ی خواستگار داشتم که به زور باهاش حرف زدم بعد از رد کردنش هم خوشحال بودم 

ولی دوست پسرم با اینکه از روز اول دیدنش از ی سری حرکات و حتی قیافه ش بدم اومد دلم میخواست باهاش ادامه بدم 😂 

و الان خوشحالم که از ی سری چیزا چشم پوشی کردم 

All is one 

شمایی که دبیر هستین موقعیت های خیلی بهتری واستون پیش میاد 

شوهر معلم جالب نیست درامدش کمه 

باید باکسی ازدواج کنین که اصلا نیاز نباشه شما درامدت رو بزاری وسط....باید باکسی ازدواج کنی ک تو خونش بیشتر بهت خوش بگذره تا خونه بابات باید بتونه همه جوره تامینت کنه نه اینکه شک داشته باشی حالا ک شک دارین جواب منفی بدین بنظرم

عزیزم حقوقش خیلی کمه بازم ببین جنم کار کردن داره یا نهچن سالشه

۲۹ سالشه 

درسته واقعا حقوقش کمه برای زندگی مشترک، مجبور میشم منم کمک خرجیش بشم

حقوق خود من ازیشون بیشتره

شمایی که دبیر هستین موقعیت های خیلی بهتری واستون پیش میاد شوهر معلم جالب نیست درامدش کمه باید باکسی ...

حق با شماست

یه مورد هم چند ماه گذشته، پیش اومد 

شهری که زندگی میکنم شهر معدن خیزیه و این آقا توی معدن کار میکردند با شغلی با جایگاه اجتماعی بالا و حقوق بالا ولی اصلا آدم مناسبی نبودند، متوجه شدیم دوست دوست پسرداییم هستند و پسرداییم گفت اصلا نزار حتی پاش به خونتون باز شه بس که این ادم تنوع طلب و هرزس

مورد های دیگه ای که خاستگاری کردند ازین آقا حقوق بالاتری داشتند ولی ادمای چشم پاکی نبودند

اگه که من این اقا رو همون اول رد نکردم چون آدم عاقل و نجیبین و حس میکنم اگه ایشون رو رد کنم دیگه شاید همچین موقعیتی پیش نمیاد

معلم هایی هستن که دو تا جا کار میکنن چون درآمدشون کمه (شغل دومشون غیر از معلمی هست). بدون تعارف همینو که بعد ازدواج کار نمیکنی رو بگو و ببین راه حل قانع کننده ای برای این مساله داره یا نه. به نظر من اگر خانم بخواد بعد ازدواج ادامه تحصیل بده، بره در آینده خارج، بخواد سرکار بره یا نره همه رو باید کامل مطرح کنه و اگر آقا با مسایلی که برای زن مهمه مشکلی داشت بهتره پاسخ منفی بده.

در مورد اینکه ازدواج بکنی یا نه هم بگم یه ازدواج خوب و موفق، جلوی روابط اجتماعی رو نمیگیره تازه آدمهای بیشتری هم وارد زندگیت میکنه.