2777
2789
عنوان

شوهر اغده ی

| مشاهده متن کامل بحث + 1067 بازدید | 68 پست
همین طوری گوشی رو برمیداره به همه یعنی کوچیک تا بزرگشونو خبر دار میکنه طبیعیه ؟شیمی درمانی که نکرده ...

دور از جونش...گناه داره درکش کن کمبود محبت و توجه داره مردا مثل بچه هستن مخصوصا موقع مریضی، بهش محبت کن دیگه هم بهش نگو عقده ای

فرزند ایران و جان فدای میهن 🥀💔 جمله ای که اندوهی سخت به قلبم می آورد.... بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید ولی نمیدونم چرا دلم سوخت برای شوهرت چرا بهش محل نمی‌دن خب

عزیزم اونا شوهر منو فقط بخاطر پولش میخوان بهشون پول نده بمیره هم واسشون مهم نیس موقعه های که بهشون پول میده میزارنش رو سرشون

عزیزم اونا شوهر منو فقط بخاطر پولش میخوان بهشون پول نده بمیره هم واسشون مهم نیس موقعه های که بهشون پ ...

اخی کاش شوهرت میفهمید این قضیه رو خودشو کوچیک نمی‌کرد 

مرا دخمه در خاک ایران کنید🤍

واه فکر کردم حالا چه عمل چشمی بوده😂 مگه واسه این چیزا هم میان عیادت؟منم شوهرم عمل حذف عینک انجام دا ...

عزیزم بخدا من از خدامه نیان حوصلشونو ندارم بحثم یه چیز دیگه س کلا اونا واسه پول شوهرمو میخوام بهشون پول ندع بمیره هم واسشون مهم نیس ولی این الکی جو میده

احساس کمبود توجه داره میخواد از فرصت استفاده کنه اما سخت نگیر. بهش توجه کن ولی نه خیلی زیاد.

عزیزم مثل بچه ها الکی جو میده اعصاب من از این خورده اونا این براشون مهم نیس که این میخواد به زور بهش توجه کنن

اتفاقا وقتی یکی مریضه خوبه عیادت نیان تلفنی احوال بپرسن بیان یه زحمت پذیرایی هم گردن خانوم‌خونه بیفت ...

میگه بااینکه خانوادش محل نمیزارن ولی اسمشون از دهنش نمیفته یعنی قدردان خانومش نیست بااینکه مدام پرستاریش روکرده

خداروشکر یکی تو این تاپیک حرف منو فهمید

عزیزم متاسفانه این ی چیزیه ک خودشون باید بفهمن و گفتن ما فقط خودمونو بد می‌کنه و اعصابمونو بهم می‌ریزه من شوهرم بعد از ده سال فهمید ک همه ی پدر مادر ها لزوما قدیسه نیستن و خوب بچه هاشونو نمیخوان

خب این مثل بچه ها به همشون زنگ زد من چشممو عمل کردم وقتی کسی زنگ نمیزنه و نیومدن ببیننش مقصر منم؟

نه عزیزم مقصر شما نیستید...من منظورم این بود که همسرتون به اعضای خانواده اش اطلاع داده یعنی چشم انتظار لطف و محبتشونه و این حسش یه حس طبیعیه و درواقع ایراد از خانواده ایشونه که ظاهراً چندان عواطف و احساساتشون نسبت به همسرتون قوی نیست...وگرنه نه شما مقصرید و نه کار همسرتون اشتباه بوده 

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
عزیزم متاسفانه این ی چیزیه ک خودشون باید بفهمن و گفتن ما فقط خودمونو بد می‌کنه و اعصابمونو بهم می‌ری ...

شوهر من هیچ وقت به این واقعیت که کل خانوادش فقط پولشو میخوان ن خودشو نمیرسه همشون شدن مشاور اقتصادی ما یه نمکدون میخریم واسه خودمون باید به مامانش حساب پس بدیم

شوهر من هیچ وقت به این واقعیت که کل خانوادش فقط پولشو میخوان ن خودشو نمیرسه همشون شدن مشاور اقتصادی ...

عزیزم ایشالا درست میشه چی بگم میفهممت ده سال کشیدم از زجرو ایشالا زودتر سرش به سنگ بخوره