2777
2789
عنوان

شوهر اغده ی

1060 بازدید | 68 پست

چشمشو عمل کرد من سه روزه همش در اختیار کاراشم همش دستور میده انجام میدم بعد هی به خانوادش زنگ میزنه یعنی به همشون اطلاع رسانی کرد که چشممو عمل کردم اونام هیچ محلی بهش ندادن این هی اسمشون از زبونش نمیفته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همه املاء تصحیح میکنن الان .اومده درد دل کنه مثلا 

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

بدبخت شوهرت 

فرزند ایران و جان فدای میهن 🥀💔 جمله ای که اندوهی سخت به قلبم می آورد.... بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن🌿

دورت بگردم خب خانوادش الان تویی انتظار داری مامانش بیاد نگهداری کنه ازش؟ تو زنشی خب

عزیزم من همچین انتظاریم ندارم بخدا اصلا دوست ندارم مادرش بیاد حوصله ادا های اونم ندارم از این بدم میاد دلیل اطلاع رسانی این به همشون چیه زنگ میزنه میگن سلام خوبی میگه خوب نیستم عمل کردم