2777
2789
چون هنوز موعد پریودت نشده واسه اون اگه بعد موعدت بزنی پررنگ میشه بعد هم صبح امتحان کن

صب میزنم‌یبار هم ساعت ۲ زدم جفتش هاله انداخت شکمم خیلی تیر میکشه نافم خیلی درد میکنه😎😎

My LIfe,My ChoIceS,My mIstakeSMy LessOnS,NOT yuoR busIness.
مال من کمرنگ بود، چند روز بعد یه مارک دیگه گذاشتم البته، باز کمرنگ بود. چرا یعنی؟

من از مویکور استفاده کردم عزیزم دومیم اول همون رنگ کم رو گرفت اما چن دقیقه دیگه که بهش سر زدم دیدم پررنگ شده ولی خب راست میگی عزیزم همون روز که پررنگ بود از بان مد استفاده کردم بی بی نواری بود اون کمرنگ بود بی بی چکا فرق دارن عزیزم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صب میزنم‌یبار هم ساعت ۲ زدم جفتش هاله انداخت شکمم خیلی تیر میکشه نافم خیلی درد میکنه😎😎

نگران نباش طبیعیه شما بارداری چون خیلی کم پیش میاد بی بی اشتباه کنه شنبه بتا بده ...خیلی خوبه قبل موعدت بی بی مثبت میشه یعنی جنین سالمی داری

نگران نباش طبیعیه شما بارداری چون خیلی کم پیش میاد بی بی اشتباه کنه شنبه بتا بده ...خیلی خوبه قبل مو ...

وای راست میگی چقد خوشحالم کردی 😄😄😍ایشالا خدا هر چی میخوای بهت بده

My LIfe,My ChoIceS,My mIstakeSMy LessOnS,NOT yuoR busIness.
ده روز گذشته بود کمرنگ بود

اوهوم البته سابقه داشته دو هفته هم عقب بندازم، ولی اون مواقع همیشه منفی می شد بی بی چک

یعنی علتش چی میتونه باشه؟  

خدایا... ما رو ببخش که قدر هر قطره بارونت رو نمیدونیم، و بابت این بارش های گاه به گاه که ما لایق ش نیستیم، آنچنان که شایسته ی توست، از تو تشکر نمیکنیم...