2777
2789

خیلی زود گرفتی ؛ جالبه که یه هاله ای ازش هست؛ اما ان شاله که باشی ؛ چون خط کمرنگی هست ؛ به نظرم الان آزمایش خون نشون میده؛ اما بهتره صبر کنی تا چندروز بعد از پریودتون که میزان بتا رو دقیق نشون بده تا دوباره مجبور نشی آزمایش بدی

به دلت بد نده ؛ توکل به خدا

یعنی ممکنه حامله باشم؟ی خانمی گف تهوع انقد زود شروع نمیشه.اما واقعا اذیتم میکنه.شبها نمیتونم بخابم

من دیروز بی بی زدم چهارروزمونده بودب موعدم هاله انداخت حالاشماهم فرداصب بزنید

از همان روزی که "تـــ ـ eـ ـ ـــو" تموم زندگیم شدی،زندگی زیباستـــ

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم مثبته مبارکت باشه مال منم اول کمرنگ بود دو روز بعدش دوباره گذاشتم پررنگ بود 

مال من کمرنگ بود، چند روز بعد یه مارک دیگه گذاشتم البته، باز کمرنگ بود. چرا یعنی؟

خدایا... ما رو ببخش که قدر هر قطره بارونت رو نمیدونیم، و بابت این بارش های گاه به گاه که ما لایق ش نیستیم، آنچنان که شایسته ی توست، از تو تشکر نمیکنیم...
چند روز از موعدت گذشته

گاهی عقب جلو میشه، ولی رو حساب میانگین چند ماه گذشته حدودا 10 روز گذشته بود که دادم

خدایا... ما رو ببخش که قدر هر قطره بارونت رو نمیدونیم، و بابت این بارش های گاه به گاه که ما لایق ش نیستیم، آنچنان که شایسته ی توست، از تو تشکر نمیکنیم...
چرا وقتی تست بی بی مثبت شده واسه شما نشون میده چون تا 48ساعت دیگه بتات بالا می ره و بی بی تم پررنگ م ...

من سه روزه الان تست کردم هنوز هاله هست ک

My LIfe,My ChoIceS,My mIstakeSMy LessOnS,NOT yuoR busIness.