2777
2789

اینجا یبار پرسیدم بعد خودم زنگ زدم بهشون پرسیدم خیلی شرایطش خوبه قسطیلا

برای پس انداز مخصوصا، الان که حساب باز کنیم و استارتش بخوره طلا با همین قیمتی که امروز داره حساب میشه هم میتونیم وایسیم جمع شه همه ی قسطامون تسویه شه یه جا طلا رو تحویل بگیریم هم اینکه هر دو سه گرم که تسویه کنیم میتونیم همونقدر شمش بگیریم ازشون کارمزدم نداره مالیات ده درصد که نرماله همه جا همینه اون اجرتی که سر طلا میگیرن تو خرید حضوریم نداره فقط یه ۹۸۰ تومن حق خود شرکته وگرنه هیچ چیز اضافه ای نداره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از طلا فروشی طلا بدون اجرت بدون مالیات قیمت تابلو +۳ درصد میگیرماینا که گفتی خیلی میشه که

همون بدون اجرتی که میگن ۷ درصد ۹ درصد اجرت داره روش

حداقل طلا فروشیای که من میرم همینجوریه

همون بدون اجرتی که میگن ۷ درصد ۹ درصد اجرت داره روشحداقل طلا فروشیای که من میرم همینجوریه

نه عزیزم هیچی هیچی

قیمت تابلو+۳درصد

یا قیمت تابلو +۷درصد

به هرکس میگم میگه خیلی خوبه 

شما هم برو طلا فروشی بگو طلا بدون اجرت میخام برای پس انداز

بعد یسری دست دو میزاره جلوت انتخاب کن سود و مالیات هم نده چون دست دو هستن

مالیات ده درصد چخبر ؟؟؟؟؟؟ی تومن هم حق شرکت ؟ 😯😐

برای مقدار بالا دیگه به چشم نمیاد

تو میری رستوران غذا بخوری هم ازت مالیات میگیرن متاسفانه. 🚶‍♀️

حق شرکت که هیچی ولی تو فکن میخوای ۹۰ یا ۱۴۰ میلیون طلا بخری قسطی خب با این شرایط خیلی خوب در میاد اونم وقتی با نرخ اولش برات حساب میکنن انگار تو همین امروز ۹۰ تومن طلا خریدی و بعد قسطشو میدی

الانم که ترامپ اومده قیمت طلا سر به فلک میکشه وقتی اینجوری بخری خیلی سود میکنی تااینکه خودت بری خورد خورد از مغازه بخری نه؟

نه عزیزم هیچی هیچیقیمت تابلو+۳درصدیا قیمت تابلو +۷درصدبه هرکس میگم میگه خیلی خوبه شما هم برو طلا فرو ...

اره این طوری خریدن خیلی خوبه ولی وقتی که قیمت طلا ثابت بمونه

تو امروز گرمی ۴/۴۰۰ میخری یه ماه دیگه گرمی ۵ میخری

ولی وقتی از قسطیلا قسطی بگیری انگار که امروز رفتی با نرخ طلای امروز مثلا ۳۰ گرم طلا خریدی ببین تا سه چهارماه دیگه که قراره کلی بره ب چقد سود میکنی

منم راجب قسطیلا خیلی شنیده بودم میگن تحت نظر بانک سامانه درسته؟خیلی خوبه اگه اینجوری باشه که

شماهم شنیدی؟

من زنگ زدم این توضیحات بهم دادن

بدیش اینه برای هر نفر فقط یبار میشه ثبت نام کرد:(