2777
2789
گف من براات مهم نیستم سه روز نبودم ی خبر نگرفتی مشخص بود خیلی ناراحته

😐😐😐تازگیا مد شده زنا باید ناز مردا رو بخرن؟

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   

میگفت اذیتش نکنم ولی اون بلاک کرده وشک داره من کاریش ندارم بهم فوش داد منم فوش دادم میگ من اگ حساسم دوست دارم نگرانتم هعی خیلی حساسه هنوزم بلاکم اینارو باخط ماامانم گف واقعا نمیتونم درکش کنم پیام بدم میگ مزاحمی پیام ندم اینجوری دیشب بهم گف بهم میرنم هیچی نگفتم حرفشو لوض کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گف من براات مهم نیستم سه روز نبودم ی خبر نگرفتی مشخص بود خیلی ناراحته

بعضی وقتا خانما با داشتن غرور بیجا .زندگیشون از هم میپاشن.حتی اگه اون مقصره نزار شرایط بدتر بشه.فعلا اوضاع رو اروم کن.

ب حرفای اینجا هم اعتماد نکن.دلشون ک برات نسوخته.میگن زنگ نزن.پیام نده.طلاق هم گرفتی گرفتی😑😑😑😑

👶👶👶
نزارین وضعشون بدتر از این بشه بااین راهکاراتون یه سلام صبح بخیر بفرست و بگو تویی اگه مایل بود ک ...

خوب چه کاریه میشینم ناز خودمو میخرم واسه چی بلانسبت ناز یه نره خرو بخرم؟ 😂 که چی بشه اصلا؟ چه گلی بهسرم بزنه؟ 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
والا...من که تو عمرم نازشو نکشیدم اخه چه معنی داره 😐😐خدا خودش میگه زنه نازه...اینجا همه چیو برعکس ...

😂😂😂😂مردا ظرفیت اینو ندارن ک وقتی بلاکت کردن دیگ خودتو براشون خار کنیو بگی سلام ک چی از مرد جماعت اینو فهمیدیم ک هر چی بیشتر کم محلش کنی بیشتر میوفته دنبالت😏

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
بعضی وقتا خانما با داشتن غرور بیجا .زندگیشون از هم میپاشن.حتی اگه اون مقصره نزار شرایط بدتر بشه.فعلا ...

😐😐😐😐😐خاهر داره میگ پسره بهم گفته مزاحم من نشو بهم فوش میده شک داره بهم😐😐😐این مرد اول زندگی اینجوره دوروز بعد چی میشه مام مثل خاهرمون میبینیمش چرا باید راضی ب طلاقش باشیم😑اینیم ک چند وقتی افتاده بو تو نی نی سایت میگفتن فقط طلاق واس شوخی میگفتن ن جدی

😂😂😂😂مردا ظرفیت اینو ندارن ک وقتی لاکت کردن دیگ خودتو براشون خار کنیو بگی سلام ک چی از مرد جماعت ...

والا بخدا .. بعد ده سال تجربه حداقل اینو مطمعنم ک زنو ه به ناز کشیدن 😂😂😂😂😂من اگ خودم مقصر باشم به کاری میکنم اون بیاد نازنمو بکشه ...این بنده خدا ک میگه شک داره بهمو بلاکم کرده باز یه سری میگن برو سمتش و فلان و بسیار م نمیگم طلاق بگیر اصلااااا ولی درست رفتار کن

نیلا❤❤