استارتر ظاهرا صلاح میدونی کوتاه بیای فقط از من یه نصیحت مشکلتو حل کن و در صورت تکرار برخورد جدی تری داشته باش ، وگرنه یک عمر باید به قول دوستمون ناز مردتو بخری و چیزی چندش آورتر و بدتر از این نیست، مرد بی قدرت و زن بی غرور هیچ جذابیتی ندارن ، ناز و نیاز رو ول کن و منطق رو وارد زندگیت کن . نشون بده که تهمت و قهر و لوس بازی و دست پیش گرفتن و این حرکات مسخره برات خط قرمزه . آرامش تو زندگی خیلی مهمه ولی نه یه روزه و دو روزه ، کسی که بتونه پایه آرامش و خوشبختی رو تو زندگیش بچینه موفقه حتی شده با درد و خونریزی😂نه کسی که همیشه راحت ترین و مسلما احمقانه ترین راه رو انتخاب میکنه و صورت مساله رو نادیده میگیره
هرجور خودت دوست داری حتما انتظار یه زندگی خیلی عالیم داری دیگه😞😞
والا هزار ماشا الله زندگیم عالیه اینجا خیلیا منو میشناسن هر کسی باید جایگاه خودشو حفظ کنه و در کنار اون به زندگیشم برسه نه اینکه حتما به همه ثابت کنه شوهر نباشه ول معطله ، به اینجور زنا میگن آویزون . دو روز دیگه هم اسمشون میشه مزاحم.
خیلی میگ شکاکی نیس ازبس میخوادمن و حساسه میترسه من برم بایکی دیگ اخه خوشکل نیس ولی من میخوامش واسم خوشکلی ام مهم نیس خیلی خوش اخلاقه ولی از وقتی شکاک شده یا همون حساسیتی ک میگیره دیگ اخلاقشم عوض شده