2777
2789

استارتر ظاهرا صلاح میدونی کوتاه بیای فقط از من یه نصیحت مشکلتو حل کن و در صورت تکرار برخورد جدی تری داشته باش ، وگرنه یک عمر باید به قول دوستمون ناز مردتو بخری و چیزی چندش آورتر و بدتر از این نیست، مرد بی قدرت و زن بی غرور هیچ جذابیتی ندارن ، ناز و نیاز رو ول کن و منطق رو وارد زندگیت کن . نشون بده که تهمت و قهر و لوس بازی و دست پیش گرفتن و این حرکات مسخره برات خط قرمزه . آرامش تو زندگی خیلی مهمه ولی نه یه روزه و دو روزه ، کسی که بتونه پایه آرامش و خوشبختی رو تو زندگیش بچینه موفقه حتی شده با درد و خونریزی😂نه کسی که همیشه راحت ترین و مسلما احمقانه ترین راه رو انتخاب میکنه و صورت مساله رو نادیده میگیره

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نازشونو منظورم بود

والا قدیما که میگفتن زن همه نازه و مرد نیاز دوره زمونه عوض شده از بس پسرا رو لوس بار میارن

ما که نفهمیدیم دنیا به کام کیه... به کام هر کی که هس.. خواهشا دست به دست بچرخونه ماهم دوتا کام بگیریم
هرجور خودت دوست داری حتما انتظار یه زندگی خیلی عالیم داری دیگه😞😞

والا هزار ماشا الله زندگیم عالیه اینجا خیلیا منو میشناسن هر کسی باید جایگاه خودشو حفظ کنه و در کنار اون به زندگیشم برسه نه اینکه حتما به همه ثابت کنه شوهر نباشه ول معطله ، به اینجور زنا میگن آویزون . دو روز دیگه هم اسمشون میشه مزاحم. 

استارتر ظاهرا صلاح میدونی کوتاه بیای فقط از من یه نصیحت مشکلتو حل کن و در صورت تکرار برخورد جدی تری ...

این کار هر دوماه یا هرماهشه

ب فکر اینده ام نیس ن خونع ای میگیره ناماشینی سرکارم کم میره 😣

این کار هر دوماه یا هرماهشه ب فکر اینده ام نیس ن خونع ای میگیره ناماشینی سرکارم کم میره 😣

خوب به نظر خودت واقعا باید نازهمچین مردی رو بخری؟!!! 

ایندفعه جدی باش بگو من از این لوس بازیا و بلاتکلیفی و تهمت و قهر و آشتی خسته شدم بیا بشینیم جدی حرف بزنیم 

خواسته هاتو بدون رودربایستی لیست کن براشون مهلت تعیین کنین اونم همینطور ... 

با اون دوستمون بودم عزیزم همسرت شکاکه؟؟؟

خیلی میگ شکاکی نیس ازبس میخوادمن و حساسه میترسه من برم بایکی دیگ اخه خوشکل نیس ولی من میخوامش واسم خوشکلی ام مهم نیس خیلی خوش اخلاقه ولی از وقتی شکاک شده یا همون حساسیتی ک میگیره دیگ اخلاقشم عوض شده