2777
2789
همون دیگ منم اینو میگم ی آشنا داشتیم کم بود رفت ترک کرد الان می‌ره باشگاه اینقد خوب شده منم میگم اگه ...

والا شوهرم میکشه از من سالم تره بدنشون قوی میشه یبار کرونا نگرفت فقط از ریخت میوفتن بو رفتارشون پولی که خرجش میشه رو مخه مگرنه الا ۸۰ درصد مردم میکشن

ولمون کن 

ازبس تا پول میخواد برادر شوهرم میدن بهش. سختش نیس. نکبت سربازی نرفته کار گیرش نمیاد... میگم برو سرب ...

وا عزیزم اینهمه شغل ازاد که نیازی اصلا به سربازی نداره میتونه بره که این چه بهانه ای. هستش باز 

شوهر منم سربازی نرفته اما برا خودش کارگاه لبنیات باز کرده بدون هیچ سرمایه ای از ی مغازه فسقلی از هشت سال پیش شروع کرده بوده که اون مغازرم با کلی وام و اینا تونسته بخره 

الان کل خانواده شوهرم و دایی همسرم حتی خرجشونو از مغازه شوهرم در میارن همیشه باید از ی جایی شروع بشه اینا بهانس عزیزم

روزای خوب توی راه😎✌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا شوهرم میکشه از من سالم تره بدنشون قوی میشه یبار کرونا نگرفت فقط از ریخت میوفتن بو رفتارشون پولی ...

همون منم لاغر شده حموم باید بارور بفرستم ب خودش نمی‌رسه این کلافم کرده

بچه ها ی سوال . اگه مرد معتاد باشه تو رابطه تاثیر میذاره؟؟ اینو میدونم اوایلش دیر ارضا میشن اما بعد از مثلا یک سال اینا زود ارضا میشن 

اما کسی بوده معتاد باشه حجم مایع منی ش کم بشه؟؟

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

بیکاره منطورم شغل ثابتو درست حسابی نداره ولی خب هر کاری میکنه مثل یبار قصابی. یا با نیسان داداشش با ...

خرجی خونه رو بده اون مسائل دیگه رو خودش میدونه بنظرم دخالت نکنی خیلی بهتره هم روتون جلو بچه ها به هم باز نمیشه هم حرمت و احترامتون حفظ میشه فقط دراین حد بهش بگو سیگار یا چیز دیگه میخواد بکشه بیرون خونه انجام بده

وا عزیزم اینهمه شغل ازاد که نیازی اصلا به سربازی نداره میتونه بره که این چه بهانه ای. هستش باز شوهر ...

منم حس میکنم داداشا از سر دشمنی بهش پول میدن .نمیخان پیشرفت کنه ‌ .از قدیم گفتن بجای اینکه ماهی بدی ماهیگیری یاد بده . اونا اگه داداش بودن دستشو یجا بند میکردن نه ک بیان خرجشو بدن

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

خرجی خونه رو بده اون مسائل دیگه رو خودش میدونه بنظرم دخالت نکنی خیلی بهتره هم روتون جلو بچه ها به هم ...

اسم تریاک جلوش نمیارم . ولی سیگار بوش بهم بخوری روانی میشم بخصو ص برا دخترم که آسم داره گای از پنجره سر میکشه بیرو سیگار میکشه بوش میاد تو روانی میشم

ولمون کن