2777
2789
من نمیدونم . اما میگن اوایل تایم رابطه طولانی میشه و دیر انزالی میاره . اما دیگه درگیر مواد بشه . زو ...

مثلا چه مدت؟الان ۷ساله همینه هم دیرمیشه هم زیاد میخواد.شل هم نیست مثل مال شما

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا چه مدت؟الان ۷ساله همینه هم دیرمیشه هم زیاد میخواد.شل هم نیست مثل مال شما

نمیدونم اخه تجربه شو ندارم اینجا چند نفر گفتن شوهرشون اعتیاد داره از اونا بپرس 

بعد من کلا دو ساله ازدواج کردم از اول همین سر ۵ دقیقه ده دقیقه ارضا میشد الانم همونه اما خشکه . در حد دو قطره سرش خیس میشه .اونم میگه چون میترسم بریزه توش خودمو نگه میدارم اینطور میشه

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

واسه ما فروش تلفنی بود

گلم درخاست دوستی دادم ک یادم بمونه تاپیک زدی بخونم . مرسی 

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

پلن جی و پلن بی چیه

پلن جی یعنی girl 

پلن بی یعنی boy

کارشناسای فروش تلفنی اونایی ک پسر بودن شمارع دختر و زن میگرفتن باهاشون اشنا میشندن دوس میشدن اونایی ک پا میدادنو مجبور میکردن دوره بخرن 

پلن بی دخترا شمارع مشتری مرد میگرفتن انقد پشت تلفن عشوه میومدن مرده میگفت مثلن خانم فلانی ی عکس بفرس دخترا مردرو گول میزدن پول واریز کنه

مرسی عزیزم.چه جالب ک کمه نمیدونستم.

اصلا  خوب نیست . گاهی هم میادا زیادم میاد اما مثلا ماهی یبار این اتفاق نادر رخ میده😆

میترسم بعدها بخایم بچه دار بشیم ب مشکل بخوریم

اصلا خوب نیست . گاهی هم میادا زیادم میاد اما مثلا ماهی یبار این اتفاق نادر رخ میده😆میترسم بعدها بخ ...

اره خب در حد خیس شدن باشه به مشکل میخورید.شاید زود به زود میشه ک اینطوریه .مثلا هرروز

اره خب در حد خیس شدن باشه به مشکل میخورید.شاید زود به زود میشه ک اینطوریه .مثلا هرروز

آره هر روز تقریبا رابطه داریم