2821
2789
عنوان

دعوام شد

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 36 پست
درست میگی . ایشالا که خودشو جمع کنه بتونم باهاش رفت و آمد کنم

فعلا شوک شده 

کم کم عادت می‌کنه شک نکن 

خود من اولین بار به خاطر بچم زبونم باز شد اونم بعد ۸ سال که ازدواج کرده بودم 

بعد یاد گرفتم حرفمو بزنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فعلا شوک شده کم کم عادت می‌کنه شک نکن خود من اولین بار به خاطر بچم زبونم باز شد اونم بعد ۸ سال که از ...

آره منم می‌خوام از این به بعد بگم که ناراحتم نه به مادر شوهرم بلکه به هرکی که ناراحتم کنه چون اگه کسی در حقت ظلم کنه سکوت کنی طرف پرروتر میشه بیشتر ظلم می کنه

آره منم می‌خوام از این به بعد بگم که ناراحتم نه به مادر شوهرم بلکه به هرکی که ناراحتم کنه چون اگه کس ...

دقیقا بهترین کار همینه 

خود من با برادرم خیلیییی صمیمیم و با زن داداشم هم خیلییی صمیمیم و وقتی ازشون ناراحت میشدم نمیگفتم 

جدیدا میگم و میبینم روابطمون هم خیلی بهتر شده و اونا رفتارشونو عوض میکنند وقتی منطقی حرفمو میزنم 

چند روز پیش خونه مامانم بودیم به برادرم گفتم تو چرا فلان حرفو بهم زدی من ناراحت شدم خیلی و با میوه های روی میز میزدمش 

مادرم اینا و زن داداشم مرده بودن از خنده😁

دقیقا بهترین کار همینه خود من با برادرم خیلیییی صمیمیم و با زن داداشم هم خیلییی صمیمیم و وقتی ازشون ...

دقیقا منم همین رویه رو گرفتم .چون تا الان مظلوم بود آدما ازم سواستفاده می کردن چون می گفتن هرچی اذیتش کنیم که چیزی نمیگه . دیگه تصمیم گرفتم حقمو بگیرم