2777
2789
عنوان

دعوام شد

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 36 پست
به شوهرم گفتم یه مدت خودت تنها برو اونجا من نمیام

ببین من نظر خودمو میگم کاری ندارم  از هر کسی تو دنیا که حالت بد میکنه بهت احترام نمیزاره  دوری کن! دو روز به خودت میایی میبینی فقط خودتو داغون کردی هیچکس براش مهم نیست 

کاری که مادر من کرد تو نکن! مادر من بعد ۲۰ سال زندگی و دعوا اینا شبا ده تا قرص اعصاب میخوره ! برای خودت ارزش قائل باش❤️

خب بگه چه اهمیتی داره؟؟؟شما هم هر چی خریدی براش قیمتشو بگو بهش

ببین ما اوایل ازدواجمون بود برنج داد بهمون ‌. بعد من با اون برنج غذا درست کردم دعوتشون کردم بعد داشت برنج می کشید گفت من برنج رو کیلویی اینقدر خریدم برنج خیلی گرونه‌ها . قشنگ کوفت من شد . به نظر من قیمت گفتن خیلی چیز زشتیه . یعنی فلانی آگاه باش اینقدر برات هزینه کردم خب آدم کوفتش میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین من نظر خودمو میگم کاری ندارم از هر کسی تو دنیا که حالت بد میکنه بهت احترام نمیزاره دوری کن! د ...

کاملا موافقم دقیقا می‌خوام همین کارو کنم تاپیک زدم که مشورت بگیرم ببینم کارم درسته یا نه . من دیگه واقعا تحملشون رو ندارم 

ببین ما اوایل ازدواجمون بود برنج داد بهمون ‌. بعد من با اون برنج غذا درست کردم دعوتشون کردم بعد داشت ...

کارش جالب نبوده ولی شما هم زیاد حساسی گلم 

من ۱۷ ساله متاهلم 

هر سال پدرشوهرم برنج سالانه ما رو میده 

خودم ازش قیمت میپرسم ببینم چند گرفته🤦😁

کارش جالب نبوده ولی شما هم زیاد حساسی گلم من ۱۷ ساله متاهلم هر سال پدرشوهرم برنج سالانه ما رو میده خ ...

عزیزم چه پدر شوهر ماهی داری . دقیقا مشکل من همینه با مادر شوهرم که همه پدر شوهر مادرشوهرا به پسرشون کمک می کنن ولی این کمک می کنه با منت . ببین پدر شوهر شما هر سال برنجتون میده . این چندبار داد خودشو جر داد که بهمون حالی کنه برنج دادم 

نمی دونم شاید حساس باشم ولی کلا از منت بدم میاد

خب شما چی کار کردی ؟

من اصلاااا به همسرم چیزی نگفتم اون لحظه 

گذاشتم دقیقا یک سال بعد که مادرشوهر ازم شاکی بود و جلوی پدرشوهر گفت چرا گندم فلان کارو کرده و فلان حرفو به من زده و ... گفتم من مثل شما یه سره دنبال حرف کشی و ... نیستم مادرجون 

نمونش اینکه فلان وقت زنگ زدی شوهرم فلان حرفا رو زدی که من اصلااا انجام نداده بودم ولی من تا الان حتی به روتون نیاوردم چون نه وقتشو دارم نه حوصلشو و کارهای مهمترین دارم برای انجام دادن و رهنمود درگیر خاله زنک بازی نمیکنم 

همون موقع پدرشوهرو برادر شوهر و شوهرم کلی مادرشوهر رو سرزنش کردن و از اونموقع خودشو جمع کرد

عزیزم چه پدر شوهر ماهی داری . دقیقا مشکل من همینه با مادر شوهرم که همه پدر شوهر مادرشوهرا به پسرشون ...

ببین هیچ آدمی بدون عیب نیست 

همین پدرشوهر ماه پیش با من بحث کرد 

منم جوابشو دادم و فعلا نشسته سر جاش😁

من اصلاااا به همسرم چیزی نگفتم اون لحظه گذاشتم دقیقا یک سال بعد که مادرشوهر ازم شاکی بود و جلوی پدرش ...

عزیزمممممم . خداروشکر حالا خودشو جمع کرد 

امیدوارم مادرشوهر منم خودشو جمع کنه

عزیزمممممم . خداروشکر حالا خودشو جمع کرد امیدوارم مادرشوهر منم خودشو جمع کنه

من یاد گرفتم حرفو باید درست و در موقع مناسب بزنی تا تاثیر گذار باشه 

اگه راجع به جاری بود میگفتم خب قطع رابطه کن و راحت باش 

ولی نمیشه با مادر قطع رابطه کرد 

اونم آدمه و قطعا خطاهایی داره

ببین هیچ آدمی بدون عیب نیست همین پدرشوهر ماه پیش با من بحث کرد منم جوابشو دادم و فعلا نشسته سر جاش😁

من چند سال تحمل کردم چیزی نگفتم بعد که بعد این همه سال گفتم واقعا شوکه شده بود می گفت کینه گرفتی و زبون درآوردی

تو دل خودم می گفتم کاش هرچی می گفت همون موقع بهش می گفتم نمی ذاشتم مثل الان از روش رد بشه

من چند سال تحمل کردم چیزی نگفتم بعد که بعد این همه سال گفتم واقعا شوکه شده بود می گفت کینه گرفتی و ز ...

دقیقا اشتباه کردی 

از اول باید حرفتو با ادب و منطقی می‌زدی گلم 

اینجوری خودت هم اذیت نمیشدی اینقدر