2777
2789
عنوان

کیا رژیم دارن😍🌮🍕

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 52 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نون و سیب زمینی و برنج حذفه خیلییی عالی پیش میره

از شب قبل صبحانه مو با حوصله و تزیین اماده میکنم میذارم یخچال صبح میخورم میرم باشگاه

کلی غذاهامو با ذوق و حوصله واسه خودم درس میکنم

پروتئین زیاد میخورمممم فسینگم هستم

و ۵ کیلو کم کردم

❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌

شاید...یه بار با کالری ۱۵۰۰ پیش رفتم تو دو هفته چهار کیلو کم کردم دوباره استپ کردم کالری رو کردم ۱۲۰ ...

من خیلی خوب کم میکنم ولی موقع پریودی اعصابم نمیکشه رژیمم خرتب میشه 

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

بااینکه زیر نظر دکتر تغذیه بودم ۳۰ کیلو هم کم کردم ولی دچار رفلاکس معده و درنهایت زخم مری شدم

اخ دقیقااا 

منم الان تو رژیمم معده درد دارم احساس سنگینی و اینا 

همش به خاطر گرسنگی و غذاهای سرد و کم کالری هست که مجبوریم بخوریم 

شما چیکار کردی

من خیلی خوب کم میکنم ولی موقع پریودی اعصابم نمیکشه رژیمم خرتب میشه

منم یه بار تو یه ماه بیست کیلو کم کردم ولی فقط همون یه بار بود بقیه اش دهنم سرویس شد ولی به نتیجه نرسیدم

تو چجوری کم کردی

لامصب هیچی بهم نمیچسبه بجز قند

همسر منم فقط با قند دوست داره. شیرینی و میخوره بعد چایی با قند😂

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

منم یه بار تو یه ماه بیست کیلو کم کردم ولی فقط همون یه بار بود بقیه اش دهنم سرویس شد ولی به نتیجه نر ...

خیلی بوده ۲۰ کیلو

چه جوری ممکنه؟

ورزشم میکردی؟

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

نون و سیب زمینی و برنج حذفه خیلییی عالی پیش میرهاز شب قبل صبحانه مو با حوصله و تزیین اماده میکنم میذ ...

کربوهیدراتو کامل قطع نکن

هم ریزش مو میاره هم روی پریودیت تاثیر میزاره. تخمدان تنبل میشه

خیلی بوده ۲۰ کیلو چه جوری ممکنه؟ورزشم میکردی؟

روزی یک ساعت پیاده روی

کالری زیر هزار

سالم خوری

یه حلوا مامانی بود چون کیست داشتم اونو می‌خوردم چون گرمی بود کلی به کاهش وزنم کمک کرد

روزی یک ساعت پیاده رویکالری زیر هزارسالم خورییه حلوا مامانی بود چون کیست داشتم اونو می‌خوردم چون گرم ...

جالب بود

مرسی گلی

منم یه زمانی پیاده روی و رژیم داشتم خیلی خوب شده بودم. ول کردم بدتر شدم

کربوهیدراتو کامل قطع نکنهم ریزش مو میاره هم روی پریودیت تاثیر میزاره. تخمدان تنبل میشه

حذف کامل نیس من موز میخورم مغزیجات میخورم خبوبات میخورم فقط کربوهیدراتای مضر رو حذف کردم واقعا نون و برنج خاصیتی ندارن سیب زمینی باز بهتره

❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌