18_narnia مدیر عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 13855 عنوان کیا رژیم دارن😍🌮🍕 | مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 52 پست خببب خببب چه خبر ؟؟!چیا رو حذف کردید ؟ چیا رو اضافه کردید ؟؟چطور میگذره؟ ❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمیداند برایش چه قرهالعین هایی پنهان کردهایم..( قرهالعین: اشکی که از شوق در چشم حلقه میزند. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚 1403/08/30 | 00:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
1401smb عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 19652 چای رو با چی میخوری صبحانه با عسل شیرین میکنم چای رو دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم
فرفرری عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 44740 چای رو با چی میخوری با خرما بخور پشتیبان گروه * ۴ * ستاره وزن فعلی ۷۲ هدف ۶۲ مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
دخترک_سرگردان_قصه_ها عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 2404 نون و سیب زمینی و برنج حذفه خیلییی عالی پیش میرهاز شب قبل صبحانه مو با حوصله و تزیین اماده میکنم میذارم یخچال صبح میخورم میرم باشگاهکلی غذاهامو با ذوق و حوصله واسه خودم درس میکنمپروتئین زیاد میخورمممم فسینگم هستمو ۵ کیلو کم کردم ❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌
دیونهزنجیری عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 9958 شاید...یه بار با کالری ۱۵۰۰ پیش رفتم تو دو هفته چهار کیلو کم کردم دوباره استپ کردم کالری رو کردم ۱۲۰ ... من خیلی خوب کم میکنم ولی موقع پریودی اعصابم نمیکشه رژیمم خرتب میشه وقتی دنیا علیه شماست؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.
73masiiiii عضویت: 1396/06/21 تعداد پست: 13827 با خرما بخور لامصب هیچی بهم نمیچسبه بجز قند خنـده تـو ببینـم ایـرانـم ❤️🤍💚
گل_خندان_بهار عضویت: 1401/08/25 تعداد پست: 14392 بااینکه زیر نظر دکتر تغذیه بودم ۳۰ کیلو هم کم کردم ولی دچار رفلاکس معده و درنهایت زخم مری شدم اخ دقیقااا منم الان تو رژیمم معده درد دارم احساس سنگینی و اینا همش به خاطر گرسنگی و غذاهای سرد و کم کالری هست که مجبوریم بخوریم شما چیکار کردی
sahar_jooni عضویت: 1403/06/05 تعداد پست: 187 من خیلی خوب کم میکنم ولی موقع پریودی اعصابم نمیکشه رژیمم خرتب میشه منم یه بار تو یه ماه بیست کیلو کم کردم ولی فقط همون یه بار بود بقیه اش دهنم سرویس شد ولی به نتیجه نرسیدمتو چجوری کم کردی
فرفرری عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 44740 لامصب هیچی بهم نمیچسبه بجز قند همسر منم فقط با قند دوست داره. شیرینی و میخوره بعد چایی با قند😂 پشتیبان گروه * ۴ * ستاره وزن فعلی ۷۲ هدف ۶۲ مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
فرفرری عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 44740 منم یه بار تو یه ماه بیست کیلو کم کردم ولی فقط همون یه بار بود بقیه اش دهنم سرویس شد ولی به نتیجه نر ... خیلی بوده ۲۰ کیلو چه جوری ممکنه؟ورزشم میکردی؟ پشتیبان گروه * ۴ * ستاره وزن فعلی ۷۲ هدف ۶۲ مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
فرفرری عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 44740 نون و سیب زمینی و برنج حذفه خیلییی عالی پیش میرهاز شب قبل صبحانه مو با حوصله و تزیین اماده میکنم میذ ... کربوهیدراتو کامل قطع نکنهم ریزش مو میاره هم روی پریودیت تاثیر میزاره. تخمدان تنبل میشه پشتیبان گروه * ۴ * ستاره وزن فعلی ۷۲ هدف ۶۲ مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
sahar_jooni عضویت: 1403/06/05 تعداد پست: 187 خیلی بوده ۲۰ کیلو چه جوری ممکنه؟ورزشم میکردی؟ روزی یک ساعت پیاده رویکالری زیر هزارسالم خورییه حلوا مامانی بود چون کیست داشتم اونو میخوردم چون گرمی بود کلی به کاهش وزنم کمک کرد
فرفرری عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 44740 روزی یک ساعت پیاده رویکالری زیر هزارسالم خورییه حلوا مامانی بود چون کیست داشتم اونو میخوردم چون گرم ... جالب بودمرسی گلیمنم یه زمانی پیاده روی و رژیم داشتم خیلی خوب شده بودم. ول کردم بدتر شدم پشتیبان گروه * ۴ * ستاره وزن فعلی ۷۲ هدف ۶۲ مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
sahar_jooni عضویت: 1403/06/05 تعداد پست: 187 جالب بودمرسی گلیمنم یه زمانی پیاده روی و رژیم داشتم خیلی خوب شده بودم. ول کردم بدتر شدم پیاده روی عالیه خیلی کمک کنندس
دخترک_سرگردان_قصه_ها عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 2404 کربوهیدراتو کامل قطع نکنهم ریزش مو میاره هم روی پریودیت تاثیر میزاره. تخمدان تنبل میشه حذف کامل نیس من موز میخورم مغزیجات میخورم خبوبات میخورم فقط کربوهیدراتای مضر رو حذف کردم واقعا نون و برنج خاصیتی ندارن سیب زمینی باز بهتره ❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌