2777
2789
عنوان

کیا رژیم دارن😍🌮🍕

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 52 پست
پیاده روی عالیه خیلی کمک کنندس

شنیدم میگن بیشتر رونو اب میکنه.

من بیشتر چاثیم شکم و پهلو و سینمه

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

حذف کامل نیس من موز میخورم مغزیجات میخورم خبوبات میخورم فقط کربوهیدراتای مضر رو حذف کردم واقعا نون و ...

خیلی ام عالی

موفق باشی

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شنیدم میگن بیشتر رونو اب میکنه.من بیشتر چاثیم شکم و پهلو و سینمه

آره بیشتر رو پایین تنه کار می‌کنه من پایین تنم بزرگ بود باید همزمان بالا تنه رو هم کار کنی حالا با دمبل بزن یا شنا برو

آره بیشتر رو پایین تنه کار می‌کنه من پایین تنم بزرگ بود باید همزمان بالا تنه رو هم کار کنی حالا با د ...

ممنون بابت پیشنهادت😘

اخ دقیقااا منم الان تو رژیمم معده درد دارم احساس سنگینی و اینا همش به خاطر گرسنگی و غذاهای سرد و کم ...

من وزنم رو حفظ کردم ۶۵ کیلوام چند ساله نذاشتم بالا برم  رژیمم همیشه رعایت میکنم ولی دیگه گرمیجات میخورم چای و لبنیات و میوه  و سالاد و اینارو دکتر داخلی بخاطر بیماریم حذف کرده و گفنه سه ساعت یه بار چیزی بخور معده نباید خالی بمونه فکر کنم بیماریم رو خیلی وقت پیش داشتم تازه فهمیدم از اول شهریور تحت درمانم

منم میخوام ۶۵ بشم مرسی خیلی ممنونم افرین که شما تونستی نگه داری

هفته ای ۵ بار ورزش میکنم استعداد چاقی دارم😂😂ورزش رو ول کنم باز برمیگرده خیلی مراقبت میخواد اصلا سالاد اینا توی رژیم نخور چیزای گرم بخور مثلا میان وعده بادام زمینی یا درختی یا خرما یا موز  بخور  روی برنجت زعفران بریز معدت نذار زیاد خالی بمونه ایشالله ۶۵ کیلو میشی فقط مداومت داشته باش مطمئن باش به هدفت میرسی ان شاالله 🌷