the_warrior مدیر استارتر عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 6349 عنوان پسره امشب بهم گفت خوشکل😂😂 366 بازدید | 33 پست رل نیستیم فقط حرف میزنیم ۲ ماهه...بحث سر ارایش بود یهوگفت تو ک خودت خیلی خوشکلی نیاز ب ارایش نداری😂منو باش فک میکردم این خجالتیه😐تازه رو نمیدم و اینطوریه😐😂 1403/08/30 | 00:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دیونهزنجیری عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 9422 اینو به همه میگن پسرا وقتی دنیا علیه شماست؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.
catloverrrr عضویت: 1403/08/06 تعداد پست: 2876 پسرخجالتی تو این مسائل هم مگه داریم رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمیتواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔 یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم
مندلارامم عضویت: 1399/02/22 تعداد پست: 6567 چه خاله زنکه پسره به چه چیزا کار داره و در موردشان با دختر مردم حرف میزنه نرهای بی ناموس نفرت انگیز خاله خانباجی درخواست ندین که حالم ازتون به هم میخوره
the_warrior مدیر استارتر عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 6349 داشتم میگفتم من از ارایش غلیظ خوشم نمیاد و هیچوقت مژه مصنوعی نمیذارم حتی برا عروسی نزدیکانبعد یهو گفت برا عروسی خودت چی؟😐خدایا چرا حضوری اینقد اروم و مثبت میزنه پسس؟؟
the_warrior مدیر استارتر عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 6349 پسرخجالتی تو این مسائل هم مگه داریم والا برو تاپیکامو بخون😂حس میکنم بی دست و پا و خجالتی و استرسیه برا همین میخواستم بذارمش کنار
0saadati عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 2467 تیکه کلام همشونه خب آرایش همش خرج اضافی هم میاره و خوشگلی طبیعی هم از رده خارج میکنه و هزارتا عوارض دیگه داده
زحل_من عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 12695 به همه میگن عین نقل و نبات کارشونه مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝوܝ̇ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝوܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝܭߊܭߊئو ܩیـܟܿܝܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊࡅ߭ܧܥ ࡅ߳ࡐ ܥܼܥ̇ߊܢ̣ܨ ࡐߊܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐߊܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥܩܢ ܥܝܭَࡅ࡙ܝ ࡅ߳ߊࡅ݅ߺࡅ࡙ܝࡅ߳ߺߺܙ ܝࡐ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ ߊࡎܠߊ ߊܝ̇ࡅ߳ߺߺܙ ܥܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝࡐܝ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇ܝܘ ܢܚ݅ܥܘ ܢܚ݅ܥܘ ܩܨ ܥࡐࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ ܥܠܙ ࡐ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ ܝܦ̇ࡅ߳ߊܝܚ݅ࡍ ܟܿࡐܥܩܢ ܩࡐࡅ߭ܥܩܢ ࡅ߳ࡐܨ ܭߊܝܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊࡎܠߊً ߊࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)! به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانهترین و دستنیافتنیترین رویاها و ایدهها میشن نقطه پرتاب تو....
the_warrior مدیر استارتر عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 6349 بخدا رو بدی نود میخاد رو نمیدمهنوز بهش میگم شما