2777
2789
عنوان

صدای سگ

125 بازدید | 8 پست

راستش خواهر شوهرم طبقه پایین ما زندگی میکنه مجرد و شاغل و تنهاس دختر خیلی خوبی هم هست متاسفانه چند وقت پیش با شوهرم حرفش شد و الان دو ماهی هست قهرن شوهرم بهم گفت حق نداری تو یا بچه باهاش رو به رو بشید یا باهاش حرف بزنی منم قبول کردم با اینکه باهم رابطمون خوب بود اما خب خودشم دیگه سراغی از من و بچم نگرفت 
حالا یه چند وقتیه بعضی وقتا صدای سگ میاد نمیدونم از پایینه یا همسایه ها ولی میدونم خواهر شوهرم عاشق سگه همیشه دوست داشت بیاره شوهرم نمیزاشت از طرفی مادرشوهرم خیلی خیلی مذهبی بود و شوهرم میگفت جایی که مادر پاکم نماز میخوند دوست ندارم سگ بیاد(مادرشوهرم پدرشوهرم فوت کردن) کلا شوهرم با اینکه خیلی هم مذهبی نیست ولی با سگ مخالفه 
من دنبال شر نمیگردم اما مطمئنم اگه شوهرم پایین سگ پیدا کنه شر میشه از طرفی بهم میپره که تو میدونستی و نگفتی درحالی که من الان مطمن نیستم خیلی میترسم بفهمه چی کار کنم 
بخدا گاهی صدا میاد صدای تی وی یا مبایل زیاد میکنم نشنوه 

دقیقا دنبال شری 

ول کن بابا

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منکه نمیگم صد سال ولی الان دوباره صداش اومد میترسم شوهرم بفهمه بعد دیگه خواهر شوهرم باور نمیکنه من ن ...

صداش ‌ بیاد معلومه دیگه دیگه چرا باید بگه شما گفتی ولی ببخشید چه شوهر خودخواهی دارین 

منکه نمیگم صد سال ولی الان دوباره صداش اومد میترسم شوهرم بفهمه بعد دیگه خواهر شوهرم باور نمیکنه من ن ...

تو کاری نکن 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
صداش ‌ بیاد معلومه دیگه دیگه چرا باید بگه شما گفتی ولی ببخشید چه شوهر خودخواهی دارین

چی بگم بخدا فقط با سگ تو خونه مخالفه وگرنه خودش کلی پرنده اونم گرون برا خواهرش آورد همیشه هم به سگای ولگرد غذا میده 

وقتی صداش میاد چطور فکر میکنه شوهرت نمیفهمه ...اون از لجبازی سگ آورده و از حساسیت شوهرت هم خبر داشته ...

من فقط میترسم شر بشه شوهرم بیشتر روز خونه نیس من نمیخوام بفهمه خواهرش سگ اورده

من فقط میترسم شر بشه شوهرم بیشتر روز خونه نیس من نمیخوام بفهمه خواهرش سگ اورده

سگ رو که نمیشه ساکت کرد ..بالاخره دیر یا زود شوهرت خودش میفهمه ...حتما خواهر شوهرت فکر اینجاش رو هم کرده و خودشو برای اون روز هم آماده کرده ...شما چیزی نگو