2777
2789
سونو ان تی گفت احتمالا دختره شکمم بزرگ‌شده یکی شما چی؟

منم بزرگ شده یکم.پسره بچم.چندهفته بایدبریم انومالی

خدایاهمسرموک تمام زندگیمه برام نگهدارومن بشم سپربلاش مراقبش باش من عاشقشم.زندگی من شوهرم وپسرم ومامانم❤❤❤❤

عزیزم بی بی چک همونطوری که روش هم نوشته فقط جواب مثبتش قطعیه.ولی جواب منفیش قطعی نیست و نمیشه به جواب منفیش اعتماد کرد.شما اگر پریودیت به تاخیر افتاده از بده.و تا گرفتن جواب ازمایش مواظب باش که اگه باردار بودی بد نشه برات.

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم بی بی چک همونطوری که روش هم نوشته فقط جواب مثبتش قطعیه.ولی جواب منفیش قطعی نیست و نمیشه به جوا ...

ممنونم از راهنماييتون من يك روز قبل از پري لكه ديدم الان ٤ روزه و لكه هاي قهو ه اي 

چند روز هم حالت تهوع داشتم و هنوز كمر درد و دل درد پريودي 

هيچ وقت پريودي من اينجور  نبود

مرسي دوستان  من يك روز قبل از پريوديم لكه ديدم فكر كردم پريود شدم اما ٤ روز همش لكه قهوه اي مي ...

من ۵ روز مونده بود به موعودم بی بی چک زدم هاله انداخت امروزم زدم هاله انداخت سه روز دیگ مونده به موعودم نرفتم آز هنو

My LIfe,My ChoIceS,My mIstakeSMy LessOnS,NOT yuoR busIness.
ممنونم از راهنماييتون من يك روز قبل از پري لكه ديدم الان ٤ روزه و لكه هاي قهو ه اي  چند روز هم ...

خواهش میکنم.لکه بینی تون احتمال زیاد لکه بینی لانه گزینی هست که معمولا اولین بار در موعد پریودی اتفاق میفته.و همراه با سایر علایم پریودی هست.بنا بر این تا ازمایش ندادین.از کارهایی که بارداری رو به خطر میندازه پرهیز کنید.و اینکه میگید هیچ وقت اینجوری نبودین درسته.اقدام برای بارداری باعث بهم ریختن هرمونها بشه و سیکل رو به هم بریزه.

خواهش میکنم.لکه بینی تون احتمال زیاد لکه بینی لانه گزینی هست که معمولا اولین بار در موعد پریودی اتفا ...

بله درسته خيلي ممنونم 

چي واسه بارداري بد هست و كي بهتره ازمايش بدم ؟؟

بله درسته خيلي ممنونم  چي واسه بارداري بد هست و كي بهتره ازمايش بدم ؟؟

عزیز چیزایی که تو بارداری مخصوصا اوایلش اصلا نباید مصرف کنی زعفران دارچین سیر جعفری گشنیز بابونه اویشن .در کل هر چی قاعده اوره و برای پریودی خوبه برای بارداری بده.کارای سنگین خستگی زیاد اینا رو باید پرهیز کنی.قرص فولیک اسید هم هر شب مصرف کن حتما.آزمایش رو هم همین فردا میتونی بدی.ایشالا که بارداری.بد به دلت نیار

متاسفانه صبح كه بلند شدم خونريزي فرش و قرمز دارم خيلي ترسيدم 😥😥😥😥😥

نترس.هر چی خیره پیش میاد.ولی خیلی ها بودن که این چیزارو با پریودی اشتباه گرفتن.ممکنه باشه.ممکنه هم نباشه.