2777
2789
عنوان

پشمام ریخته بیاید راهنمایی کنید

142 بازدید | 17 پست

بچها من همیشه رو پسرای موتور سوار خفن کراش میزدم 

معمولا سلبریتیا 

بعد یه پسری بهم درخواست داد تو اینستا قبول کردم 

دقیقا ظاهرش و حالا متنایی که استوری کرده تایپ منه 

یکم بوره اولین پسر بوریه که خوشم اومد 

موهاش یکم‌بلنده و خیلی خوش قیافه اس 

ارتیسته و تابلو و نقاشی و‌طراحی میکشه 

.... خلاصه یجورایی هنرمنده 

نمیدونم چه حرکتی بزنم 

یعنی اینکه خب منو نمیشناسه از اشناها نیست درخواست داده خوشش اومده ازم؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هی روزگار با دیدن دخترای این دوره اهداف و رویاهاشون پشمی برامون نمونده   دخترم دخترای قدیم یا خودشون دکتر مهندس  میشدن یا میرفتن  تو کار دکتر مهندسا کارخونه دارا بابا پولدارا  که در نهایت بهشون بگن خانم آقای دکتر  خانم آقای مهندس  

هی روزگار با دیدن دخترای این دوره اهداف و رویاهاشون پشمی برامون نمونده دخترم دخترای قدیم یا خودشون ...

ای بابا خب مثلا یه هنرمندکه موتور سوارم هست چشه مگه 😕

😢هیع این بدع اخه اولین بار بود حس کردم‌انقد از یکی خوشم میاد

منم همچین حسی و داشتم حرف هیچکس هم تو کتم نمی‌رفت میگفتم اینطوری نیست و پسر خوبیه خوشگل و خوش تیپه ... حتی طرف هی بهم خط می‌داد وای الان ازدواج کرده و من بودم که هم غرورم شکست هم دلم و خس پوچی داشتم تا یه سال با اینکه حتی تو رابطه نبودیم نگو که شاید خودت نخواستی چون اگه میخواست درست میشد همه همینجوریه اگه واقعا بخواد حتما بدستت میاره با کلمات خودتو جول نزن که بعدا نتونی خودتو جمع کنی بوقتش یکی میاد سر راهت