2777
2789
عنوان

چطوری مدرسه رو بپیچونم فردا نرم

447 بازدید | 28 پست

بخدا نمیتونم بخونم نپرسید چرا.

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

منظورم اینه چطور مامانمو راضی کنم؟

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودمو میزدم به دل درد

صبح زود قبل اینکه مامانت بیدار بشه یه سطل بذار کنارت بگو تا الان بالا میاوردم

دوستت دارمی برای پدرم که همیشه تلاش کرد بدترین نباشد، و دوستت دارمی برای مادرم که همیشه تلاش کرد بدترین روی پدرم را نبینم.

من خودمو میزدم به دل دردصبح زود قبل اینکه مامانت بیدار بشه یه سطل بذار کنارت بگو تا الان بالا میاورد ...

از الان شروع کن بگو دلم درد می‌کنه اما زیاده روی نکن

بعدم اصلا نگو فردا نمی خوام برم مدرسه

بزار صبح بگو

دوستت دارمی برای پدرم که همیشه تلاش کرد بدترین نباشد، و دوستت دارمی برای مادرم که همیشه تلاش کرد بدترین روی پدرم را نبینم.

دلیلی که نمیتونی درس بخونی

درک نمیکنه خب. من حوصلشو ندارم کل هفته رو خوندم هر روز ۳ درس میپرسن💔😐