سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
دکتر بابک باقری .نرفتم هنوز فکر کنم مطبش تو خیابون اردیبهشت باشه تو اینترنت هست میگن کارش عالیه من به منشیش گفتم ورم و اینا گفت اصلا برا بالا بردن ابرو هم میگن به دکتر باید بگید
من ونک پیش دکتر الهام کاکاوند رفتم خیلی عالی بود اصلا هیچ آثاری از کبودی و ... از لحظه تزریق نداشت . خیلی با حوصله کار میکنه سر ساعتی که وقت داد رفتم یک دقیقه هم معطل نشدم
مهربانوی عزیز نمیگویم که میز آرایش نداشته باش، اما میگویم حداقل از میز تحریرت بزرگتر نباشد! نمیگویم لوازم آرایش نخر اما میگویم حداقل کتاب هم بخر.نمیگویم دل نبند، عاشق نشو و به خاطر عشقت فداکاری نکن، بلکه می گویم عاشق خوب کسی شو، به کسی دل ببند که این عشق را ، این صمیمیت روحانی راخوب بشناسد و بفهمد.نمیگویم هرماه موهایت را به روز رنگ نکن، اما یادت نرود دانش و سوادت را هم به روز کنی. نمیگویم کمد لباست پر از لباسهای متنوع نباشد می گویم کتابخانه ات بزرگتر باشد.نگذار هیچ ابزاری را مثل اسباب بازی دورت بریزند تا با انها سرگرم شوی و نفهمی در جهان چه میگذرد. اندیشه ات را نفروش
اگه مرتب انجام بدي کم کم فاصله بين بوتاکس ها بيشتر ميشه. اگه بعضيا رو مي بيني تغيير کردن و يا کبود شده و ورم داره فقط و فقط مربوط به دکتر هست. بايد با آرامش کار انجام بدن و هم اينکه بگي نميخواي چهره ات تغيير کنه. چون با بوتاکس ميشه. مثلا حالت ابروها گونه و لب.
مهربانوی عزیز نمیگویم که میز آرایش نداشته باش، اما میگویم حداقل از میز تحریرت بزرگتر نباشد! نمیگویم لوازم آرایش نخر اما میگویم حداقل کتاب هم بخر.نمیگویم دل نبند، عاشق نشو و به خاطر عشقت فداکاری نکن، بلکه می گویم عاشق خوب کسی شو، به کسی دل ببند که این عشق را ، این صمیمیت روحانی راخوب بشناسد و بفهمد.نمیگویم هرماه موهایت را به روز رنگ نکن، اما یادت نرود دانش و سوادت را هم به روز کنی. نمیگویم کمد لباست پر از لباسهای متنوع نباشد می گویم کتابخانه ات بزرگتر باشد.نگذار هیچ ابزاری را مثل اسباب بازی دورت بریزند تا با انها سرگرم شوی و نفهمی در جهان چه میگذرد. اندیشه ات را نفروش