2777
2789
عنوان

پریود

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 31 پست
احتمال خیلی کمی داره بعد پریود اگه بری پیش دکتر غدد و هورمون آمپول های هورمونی بهت میده و شاید با ور ...

اگه پریود شدم ولی هنوز صفحاتم بسته نبود و برم دکتر..آمپول نمیده؟؟

من حس ششم قوی هستم ... اگه واقعا سوالی دارید توی تاپیک هاتون منو تگ کنید تا بیام و به سوالاتتون جواب بدم🩵🩵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم من دقیق نمیدونم ولی من این حرفو ب خاطر خودت میگم حتما دکتر برو تا خودش تشخیص بده

خب احتمال نداره که بعد پریودی قد بکشم بدون دکتر؟؟خب تاحالا جهش قدی نداشتم

من حس ششم قوی هستم ... اگه واقعا سوالی دارید توی تاپیک هاتون منو تگ کنید تا بیام و به سوالاتتون جواب بدم🩵🩵

گلم من دقیق نمیدونم ولی من این حرفو ب خاطر خودت میگم حتما دکتر برو تا خودش تشخیص بده

چون از آمپول میترسمم

اره بابامن ۱۲ سالگی پریود شدم تا حدود ۱۵ سالکی قد کشیدمولی خب باید ورزش کنی و تغذیه مناسب هم خیلی تو ...

بگوو

خب احتمال نداره که بعد پریودی قد بکشم بدون دکتر؟؟خب تاحالا جهش قدی نداشتم

احتمالش خیلی کمه شاید با ورزش بشه 

ببین برو تو برنامه بازار برنامه قد و ورزش رو سرچ کن 

رنگ برنامه قرمز مشکی و ایناس

تو اون خیلی گفته بودن ورزش های ک ب صورت رایگان میده تاثیر داره

قرص ویتامین و آرژنی هم مصرف کن میگن خوبه

احتمالش خیلی کمه شاید با ورزش بشه ببین برو تو برنامه بازار برنامه قد و ورزش رو سرچ کن رنگ برنامه قرم ...

خداا  

احتمالش خیلی کمه شاید با ورزش بشه ببین برو تو برنامه بازار برنامه قد و ورزش رو سرچ کن رنگ برنامه قرم ...

میاورم ال ارژنین ک