اهوکوچولو مدیر عضویت: 1403/08/14 تعداد پست: 970 عنوان پریود | مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 31 پست بچه ها من ۱۳ سالمه...پاهام یه ۲روزی هس که درد میکنه...پریودم نشدم تاحالا...بنظرتون علایم پریودیه من حس ششم قوی هستم ... اگه واقعا سوالی دارید توی تاپیک هاتون منو تگ کنید تا بیام و به سوالاتتون جواب بدم🩵🩵 1403/08/29 | 13:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اهوکوچولو مدیر استارتر عضویت: 1403/08/14 تعداد پست: 970 احتمال خیلی کمی داره بعد پریود اگه بری پیش دکتر غدد و هورمون آمپول های هورمونی بهت میده و شاید با ور ... اگه پریود شدم ولی هنوز صفحاتم بسته نبود و برم دکتر..آمپول نمیده؟؟ من حس ششم قوی هستم ... اگه واقعا سوالی دارید توی تاپیک هاتون منو تگ کنید تا بیام و به سوالاتتون جواب بدم🩵🩵
اهوکوچولو مدیر استارتر عضویت: 1403/08/14 تعداد پست: 970 اره کوشولوییحتما ورزش کن باشه من حس ششم قوی هستم ... اگه واقعا سوالی دارید توی تاپیک هاتون منو تگ کنید تا بیام و به سوالاتتون جواب بدم🩵🩵
اهوکوچولو مدیر استارتر عضویت: 1403/08/14 تعداد پست: 970 بگید من حس ششم قوی هستم ... اگه واقعا سوالی دارید توی تاپیک هاتون منو تگ کنید تا بیام و به سوالاتتون جواب بدم🩵🩵
mm1379a عضویت: 1401/02/07 تعداد پست: 2317 اگه پریود شدم ولی هنوز صفحاتم بسته نبود و برم دکتر..آمپول نمیده؟؟ گلم من دقیق نمیدونم ولی من این حرفو ب خاطر خودت میگم حتما دکتر برو تا خودش تشخیص بده
اهوکوچولو مدیر استارتر عضویت: 1403/08/14 تعداد پست: 970 گلم من دقیق نمیدونم ولی من این حرفو ب خاطر خودت میگم حتما دکتر برو تا خودش تشخیص بده خب احتمال نداره که بعد پریودی قد بکشم بدون دکتر؟؟خب تاحالا جهش قدی نداشتم من حس ششم قوی هستم ... اگه واقعا سوالی دارید توی تاپیک هاتون منو تگ کنید تا بیام و به سوالاتتون جواب بدم🩵🩵
اهوکوچولو مدیر استارتر عضویت: 1403/08/14 تعداد پست: 970 گلم من دقیق نمیدونم ولی من این حرفو ب خاطر خودت میگم حتما دکتر برو تا خودش تشخیص بده چون از آمپول میترسمم من حس ششم قوی هستم ... اگه واقعا سوالی دارید توی تاپیک هاتون منو تگ کنید تا بیام و به سوالاتتون جواب بدم🩵🩵
اهوکوچولو مدیر استارتر عضویت: 1403/08/14 تعداد پست: 970 اره بابامن ۱۲ سالگی پریود شدم تا حدود ۱۵ سالکی قد کشیدمولی خب باید ورزش کنی و تغذیه مناسب هم خیلی تو ... بگوو من حس ششم قوی هستم ... اگه واقعا سوالی دارید توی تاپیک هاتون منو تگ کنید تا بیام و به سوالاتتون جواب بدم🩵🩵
mm1379a عضویت: 1401/02/07 تعداد پست: 2317 خب احتمال نداره که بعد پریودی قد بکشم بدون دکتر؟؟خب تاحالا جهش قدی نداشتم احتمالش خیلی کمه شاید با ورزش بشه ببین برو تو برنامه بازار برنامه قد و ورزش رو سرچ کن رنگ برنامه قرمز مشکی و ایناستو اون خیلی گفته بودن ورزش های ک ب صورت رایگان میده تاثیر دارهقرص ویتامین و آرژنی هم مصرف کن میگن خوبه
اهوکوچولو مدیر استارتر عضویت: 1403/08/14 تعداد پست: 970 احتمالش خیلی کمه شاید با ورزش بشه ببین برو تو برنامه بازار برنامه قد و ورزش رو سرچ کن رنگ برنامه قرم ... خداا من حس ششم قوی هستم ... اگه واقعا سوالی دارید توی تاپیک هاتون منو تگ کنید تا بیام و به سوالاتتون جواب بدم🩵🩵
mm1379a عضویت: 1401/02/07 تعداد پست: 2317 چون از آمپول میترسمم آمپول اونجوری نکهعین آمپول دیابتی ها دیدی تا حالای سوزن خیلی ریز داره اصلا درد هم نداره فقط قیمتش بالاس
اهوکوچولو مدیر استارتر عضویت: 1403/08/14 تعداد پست: 970 احتمالش خیلی کمه شاید با ورزش بشه ببین برو تو برنامه بازار برنامه قد و ورزش رو سرچ کن رنگ برنامه قرم ... میاورم ال ارژنین ک من حس ششم قوی هستم ... اگه واقعا سوالی دارید توی تاپیک هاتون منو تگ کنید تا بیام و به سوالاتتون جواب بدم🩵🩵
اهوکوچولو مدیر استارتر عضویت: 1403/08/14 تعداد پست: 970 انسولین دیدی چجوری تزریق میکنن بدون دکتر نمیشه؟ من حس ششم قوی هستم ... اگه واقعا سوالی دارید توی تاپیک هاتون منو تگ کنید تا بیام و به سوالاتتون جواب بدم🩵🩵
اهوکوچولو مدیر استارتر عضویت: 1403/08/14 تعداد پست: 970 میاورم ال ارژنین ک منظورم اینه که میخورم من حس ششم قوی هستم ... اگه واقعا سوالی دارید توی تاپیک هاتون منو تگ کنید تا بیام و به سوالاتتون جواب بدم🩵🩵