2777
2789
وقت نمیکنم اخه از صب تا شب دانشگاهم فقط طول مسیر بعضی وقتا در حد ده دقیقه پیاده روی میکنم

صبح قبل دانشگاه ۱ ساعت زودتر بیدار شو یکم ورزش کن تو خونه بعد حاضر شو برو دانشگاه

هم سرحال میشی هم صبحا قبل صبحانه ورزش کنی خیلی زودتر لاغر میشی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۷سال پیش با روزی دو لیوان . گاهی سه لیوان .روزی ۳۰دقیقه تا ۱ساعت پیاده روی هر روز . و روزی ۳۰تا ...

چه خوووب لاغر کردی، خداکنه منم لاغر شم🥲البته چاق نیستم توپرم ولی اسکینی دوس دارم😭

صبح قبل دانشگاه ۱ ساعت زودتر بیدار شو یکم ورزش کن تو خونه بعد حاضر شو برو دانشگاههم سرحال میشی هم صب ...

اره از این بع بعد همین کارو میکنم مرسی🥲❤

ببین چای سبز ادمو لاغر نمیکنهههههه

هیچ چیزی خوردنش تو رو لاغر نمیکنه

امکان نداره تو چیزی بخوری برای لاغری و اون تو رو لاغر کنه

کاری که چای سبز انجام میده 

افزایش متابولیسمه برای همین میگن موجب لاغری میشه

یه جور مکمل برای رژیمت میتونه باشه

تنها کاری که باید انجام بدی 

فعالیت و تحرک

رژیم مناسب

هیدراته نگه داشتن بدنت

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

[QUOTE=361090109]ببین چای سبز ادمو لاغر نمیکنهههههه هیچ چیزی خوردنش تو رو لاغر نمیکنه امکان نداره تو چیزی بخوری برا ...[/QUO

عهههه خب ورزشم سعی میکنم داشته باشم روزی نیم ساعت ولی خب خداکنه کمک کنه ب لاغری

[QUOTE=361090109]ببین چای سبز ادمو لاغر نمیکنهههههه هیچ چیزی خوردنش تو رو لاغر نمیکنه امکان نداره تو ...

اره افریننننن چای سبز خیلی کمک میکنهههه خیلی بهتراز قهوه است کلا چای سبز خوبه من هرروز میخورم

یادمه اون موقع ها برای کاهش وزنم صبح ها چای سبز و لیمو میخوردم خیلی خوب بود

این نیم ساعت رو کم کم بیشترش کن ولی

چون بدن توی فعالیتش اول اول از منابع کربوهیدرات بدنت استفاده میکنه بعد از حدود نیم ساعت تازه میره سراغ چربی هات و وارد چربی سوزی میشی

البته بستگی به شدت تمرین هم داره

پس سعی کن حتماااااا به مرور بیشترش کنی تا نتیجشو ببینی 

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

حتماا انجام میدم مرسی عزیزمممم♥

تو میتووووونی خیلی راحته 

خودتو خیلیییی اذیت نکن سرش 

تا سال جدید اوکی اوکی میشی

۴ ماه وقت داری