2777
2789

مگه جونتونو از سرراه اوردین ما دوسه هفته یبار کامل جارو گردگیریو دستمال کشی زمینو این وسط حالا یجا خاک بگیره یه دستمال میکشیم بازم زانو وکمر و مچم درد میگیره اگه هرروز بخوام جارو و فلان بکشم که ارتروز روشاخشه بذار خاک باشه جهنم مگه ازجونم واجب تره تهش میخوایم بریم توخاک بخوابیم 😂😂😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا 😂😂

ببین منم عقیدم عین تو بود قبلا الانم حوصلم نیمشه همش تمیز کاری کنم و ادعام نمیشه اما واقعا انرژی منفی میگیره

گرد خاک و تار عنکبوت انرژی منفی داره ملا اشغال و هرچیز اضافی

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

اره درست میگی ولی هرروزم زیاده حالا دوهفته یبار خوبه

من هفته ای یبار یا هروقت حوصلم بشه چون همش بی حالم

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

نه هفته ای یبار نهایت پنج روز یبار 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
به جونتم رحم کن

دیگه مریضی ۵سال با مادرشوهرم تویه ساختمون بودم وسواس شدید داشت  اخلاقش برداشتم اون که الا فلج شده خونه نشین.امروز از دندون درد مردم زنده شدم رفتم دکتر اومدم دارم تمیزکاری می کنم بقول خواهرم یه پتوبندازبخواب اینا میخوان برات چیکار کنن