2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هویج و پیاز و سیب زمینی رو با روغن تفت میدی

بعد جو رو میزاری از قبل بپزه و اضافه میکنی

ذرت و قارچ هم اگه دوست داشتی اضافه میکنی

دو سه تا قاشق ارد گندم به موادت اضافه میکنی و تفت میدی

یکم اب جوش میریزی و میزاری خوب بپزه

اخر سر که تقریبا موادت پخته بود شیر رو که از قبل گرم کردی به موادت اضافه میکنی ...اگه شیرو گرم نکنی و بریزی تو موادت میبره و زشت میشه

شیرو که ریختی میزاری جوش بیاد بعدش یکم بعد خامت رو اضافه میکنی یواش یواش هم میزنی تا اونم جوش بیاد و تا وقتی جوش بیاد هم میزنی

جوش اومد زیر گازو خاموش کن

اخر سر هم با جعفری روش تزیین کن

یا اگر خاستی جعفری تر داشتی اولش به موادت اضافه کن بپزه

من با جعفری خشک تزیینش کردم

عالی شد

عکسشم میفرستم

💚الهی شکر 🙏خدایا ممنونم واسه هدیه قشنگی که بهم دادی👈پسرمو میگم😍🍼👶 اللهم صل علی محمد وآل محمدهرچه دلم خاست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود.🎀💙توکل بخودت 💛

من دستور همه سوپها رو با هم ترکیب میکنم الان توی همین سوپ که گفتم قارچ هم میریزم گاهی. 

البته شیر و خامه تا حالا نریختم اما میدونم که توی داغی نباید اضافه کرد خامه رو. بریده میشه. بذار از جوش بیفته ده دقیقه تا یه ربع بعد خامه رو جای دیگه با چنگال هم بزن و بریز 

نوش جونتون😋😋😋

فدات . قارچشو حتما با کره تفت بده ـ قارچ و مرغش زیاد باشه . خصوصا قارچش. شیرم پرچب بزن. خامه حتما بزن خیلی خیلی خوشمزه ترش میکنه. موقع سرو هم بهمش لیمو تازه بزن. من با جو پرک دوس ندارم با پوست کنده درست کردم . شیر و ۱۰-۱۵ دقیقه اخر اضافه کن بزار اب سوپت تقریبا کشیده بشه بعد شیر بریز که ابکی نشه. شیرت رو داغ کن هم دما با سوپت یواش یواش بریز همزمان هم بزن. بعد ۱۰ دقیقه خاموشش کن. بعد بهش خامه رو بزن. خیلی عالی میشه. اصلا نترس نمیبره

نمیدونم خامه روکی اضافه کنم ک نبره.هر جا ی چیزی گفتن

اخر سر که تقریبا سوپت پخته و شیر هم اضافه کردی

💚الهی شکر 🙏خدایا ممنونم واسه هدیه قشنگی که بهم دادی👈پسرمو میگم😍🍼👶 اللهم صل علی محمد وآل محمدهرچه دلم خاست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود.🎀💙توکل بخودت 💛

یه نکته ساده هم بگم،من از مادرشوهرم یاد گرفتم. دو قاشق آرد گندم رو توی اب سرد حل کن و به سوپ،اضافه کن و هم بزن چون زود ته میگیره. این کار غذا رو غلیظ میکنه و لعاب خوبی میندازه. من علاوهذبر سوپ،توی خیلی از غذاها اینکارو میکنم تقریبا همه غذاهای آبدار این کارو میکنم

پس ی کم خنک بشه بعدخامه اضافه بشه؟

یه خورده ازون داغی بیفته.بعد ۱۰-۱۵ مین. من اولین بار بود درست کردم با همین دستور که گفتم. اگه بخای دستور کاملشم میدم. هیجیشم نشد مزشم عالی بود