2777
2789
عنوان

خانمها بیاید

133 بازدید | 17 پست

خواهش میکنم نظر واقع بینانه تونو بدید.بین درگیری من و همسرم که من شروع کننده بودم و دیدم دخترمو زد و منم ناراحت شدم قاشق چوبی رو برداشتم رفتم افتادم روش گفتم حق نداری بچه مو بزنی.نمیدونم یه دونه زدم سرش بعد اون اولش تعجب کرد بعد عصبانی شد و گرفت دوسه بار زد من میخواستم دوباره از دستش بگیرم که بزنم نداد و بازم زد و روی دستم کبود شد بلند شدم گفتم وای بحالت اگه کبود شده باشه اونموقع بهت میگم.خلاصه همونروز قرمز شد فرداش سبز شد و حالا کبوده.ولی کاری نکردم باهاش قهر شدم و محل نذاشتم تا دیروز که گفتم با من کاری نداشته باش منم باهات کاری ندارم هرکدوم برای خودمون. زندگی کنیم بخاطر بچه ها که عصبانی شد اومد خونه همچین غول شد قیافه گرفت چی گفتی و فلان که منو بترسونه گفت توبرای چی قاشق برداشتی زدی منم زدم خوبم زدم که دفعه بعد همچین کاری کنی دسته شو تو دهنت و ببخشید یه حرف بدی هم زد میکنم.منم گفتم من یه بار زدم تو برای چی دوسه بار زدی بجای یه بار یه بار میزدی البته بماند که من آروم ترازاون زدم.رد جای که من زدم نمونده والکی میگفت باد کرده و جاش کبود شده که همچین چیزی نبود ولی برلی من بازوم کبود شده و درد میکنه دست زدنی.میگفت من اگه جلو بچه هام کتک بخورم باید برم خودمو حلق آویز کنم.منم گفتم چطور من کتک بخورم نباید برم خودمو بکشم تو باید بری.بعدشم منطقش آینه من میتونم بزنم تو نمیتونی.چون قبلا دوبار ضرب وشتم و پرونده داشته و رضایت دادم دفعه قبل گفته بود دیگه نمیزنه و حالا منم گفتم تو قرار بود تحت هیچ شرایطی نزنی حتی اگه من میزدم.اون فقط میگه تو میخوای داستان درست کنی و بهونه میکنی بنظرتون آیا اون درست میگه یامن؟بخدا گیج شدم دیگه 

البته من احساس کردم و میکنم مشکل اخلاقی داره.وگرنه چرا باید یه آدم بجای یه بار دوسه بار بزنه و میگفت که خوب کردم دفعه بعد که بزنی فلان میکنم بهمان میکنم.منم گفتم من با آدم عقده ای زندگی نمیکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب نظرم بهتر بود بعدا تو خلوت خودتون بهش تذکر بدین ن جلو بچه

بله قبلا تذکر دادا بودم چندبار.وسر یه جریانی قبلش بحثمون شد.دیدم دوباره تکرار کرد.بعدشم دلیلش تین بود بچه خودمه دوست دارم بزنم اختیار دارشم