2777
2789
عنوان

خانمها بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 17 پست

عزیزم اینبار اول تو شروع کردی دیگه

چجوری ما مامانا عصبانی شدنی حق داریم سر بچه داد بزنیم یا گاها کنترلمونو از دست دادیم و یه نیشگونی چیزی از بچه گرفتیم

اونم پدرشه،ناپدری نیست که

شما اشتباه کردی که جلو بچه با قاشق زدی سرش

شما با زبون حرفتو میگفتی نه حرکت فیزیکی

میگفتی بچه رو نزن یا کمی بعد که آروم شد میگفتی برو از دل بچه دربیار گناهه آدم بچه رو بزنه

شما زدی اونم مرده و قدرت فیزیکی بالا،حس کرده جلو بچش خرد شده از حرص زده

اولا هم شما هم ایشون نباید میزدین

دوما جفتشونم هم سعی کنین راههای کنترل خشم رو یاد بگیرین 

یهو آدم آتیشی بشه که واویلا میشه

چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟

عزیزم اینبار اول تو شروع کردی دیگهچجوری ما مامانا عصبانی شدنی حق داریم سر بچه داد بزنیم یا گاها کنتر ...

اخه شبش هم موهاشو کشید و زد پشت باسنش اونم جلو مامانم و خواهرم منم حرص خوردم گفتم مثل بچه آدم بهش بگو خوب.بااینکه شبش گفته بودم بازم تکرار کرد کلا ازبچگی یادگرفتن قبلا خواهراشونو میزدن حتی بزرگشده بودن امرو نهی میکردن بهشون حالانوبت خودمو دخترم شده منم گفتم ماخواهرات نیستیم هررفتاری دلت بخواد بکنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اینبار اول تو شروع کردی دیگهچجوری ما مامانا عصبانی شدنی حق داریم سر بچه داد بزنیم یا گاها کنتر ...

من اولش فقط تهدید کردم نزدم اون گرفت زد منم حرصم گرفت زدم.بقول گفتنی زدی ضربتی ضربتی نوش کن