2777
2789
عنوان

عقد کردم ولی اونی ک میخاستم نبود

| مشاهده متن کامل بحث + 2516 بازدید | 123 پست

ولی همین خود آدما  یه کاری میکنن که  طرف مقابلشون از همین  نماز خوندن پشیمون بشن .

شاید اونوخوبه و تو خودتو خوب جلوه میدی 😇

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره واقعا شاید .

پس زندگی رو سختش نکن بزار هر جور راحته با خدای خودش ارتباط بگیره .به زور سخنرانی گوش کنه که چی بشه 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
اره ۲۰ سالمه خوب اشتباهم چیه؟ من تایپم این مدلی بود البته معیار های دیگمم داره

این تفکر اقتضای سنت هست،دوس داری همه اعتقاداتشون مثل شما باشه و....

بعد چند سال دیگه،میفهمی انسانیت بهترین دینه.

کسیو میشناسم با اینکه خیلی معتقده،اما زن صیغه میکنه.

مثلا دوست داشتم آهنگ گوش نده نماز اول وقت بخونه قرآن دعا بخونه سخنرانی گوش بده فقط نماز و روزه میگی ...

اونایی که میگن اهنگ گوش ندید هیچوقت تو کت من نمیرن 

خودت پس تو جشن عقد و عروسیتون با چه اهنگی میرقصید یا تانگو میرید؟ لابد با نوحه و مرثیه 

درمورد سخنرانی هم اتفاقا ایشون عاقله که میدونه حیف گوشاشونه که واسه اون جماعت به زحمت بندازه

به نظرم همین که نماز روزه و اخلاق داشته باشه اهل مال حروم نباشه کافی باشه واستون

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

اگه قرار بود همه شبیه هم باشن که دنیا قشنگ نمیشد سعی کن بپذیری تا همین حدم که نماز میخونه روزه میگیره عالیه من خیلی وقته دیگه ندیدم حتی کسی معتقد باشه 

اگه سعی کنی تغییرش بدی یا بخوای اجبارش کنی مثل تو بشه همین دوتا کاریم که میکنه ترک میکنه تو خودت کارایی که دوست داری رو انجام بده طبق عقایدت دیگه کاری به بقیه نداشته باش

اونایی که میگن اهنگ گوش ندید هیچوقت تو کت من نمیرن خودت پس تو جشن عقد و عروسیتون با چه اهنگی میرقصید ...

ن من خودم آهنگ گوش میدم منظورم اینت اتلاف عمر نکنه خودسازی بکنه منم نمیگم آهنگ گوش نمیدم بابا تو گوشیم پر از آهنگه ولی خب از رو برنامه ریزی اهنگ ب جا سخنرانی ک ب دردم بخوره ب جا 

آره از این لحاط خوبن خداروشکر شاید من خیلی فانتزیم حالا وسواس فکری گرفتم

مثلا دوست داشتم آهنگ گوش نده نماز اول وقت بخونه قرآن دعا بخونه سخنرانی گوش بده فقط نماز و روزه میگی ...

چندسالته 🫥🫥🫥؟ 

آهنگ گوش نده ؟ سخنرانی گوش بده ؟ این حتی تو سینماییای مسعود ده نمکیم قفله