2777
2789
عنوان

بلع دردناک

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 27 پست
سلام شماخوب شدین؟

سلام اره خداروشکر  مشکل بلعم حل شد اندوسکوپی هم رفتم دکتر گفت مری و معده سالمه ولی نمیدونم چرا توی قفسه سینه سمت راست احساس زخم میکنم دکترم گفت از رفلاکسه ولی باز شک دارم 😓 

سلام اره خداروشکر مشکل بلعم حل شد اندوسکوپی هم رفتم دکتر گفت مری و معده سالمه ولی نمیدونم چرا توی ق ...

من دوسال پیش آندوسکوپی دادم سالم بود ولی پارسال عکس حنجره نوشته رفلاکسlprوفلجی یطرفه تارصوتی . رژیم غذایمم رعایت میکنم قرص اعصاب هم میخورم نمی‌دونم چرا این رفلاکس ومشکل بلع لعنتی خوب نمیشه دیگه😭

سال ۹۷ عمل تیروییدکتومی توتال شدم. والان دچار افت کلسیم ومشکل بلعم. که چندساله بخاطر مشکل بلع کارم به دکتراعصاب کشیده. هرکی امضام میبینه برا خوب شدن حال وبرطرف شدن مشکل بلعم یه صلوات بفرسته 😥🙏

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من دوسال پیش آندوسکوپی دادم سالم بود ولی پارسال عکس حنجره نوشته رفلاکسlprوفلجی یطرفه تارصوتی . رژیم ...

منم رفلاکسم خوب نمیشه دکترم قرص داد هر وقت قرصارو میخوردم رفلاکسم شدیدتر میشد یعنی رفلاکسم رو دوبرابر میکرد واسه همین دیگه نخوردم یدونه شربت داده اسمش آدی ژل با اون یه ذره بهترم😓

منم رفلاکسم خوب نمیشه دکترم قرص داد هر وقت قرصارو میخوردم رفلاکسم شدیدتر میشد یعنی رفلاکسم رو دوبراب ...

خیلی سخته هیچکی درکم نمیکنه  دیگه جرات ندارم به شوهرم بگم ببرم دکتر. الان تاپیک های نی نی سایت باز زیر رو کردم  بدتردچاروسواس شدم .یکی گفته باید رفت پیش دکترمغزاعصاب نوار عصب عضله از گردن گرفت .یکی گفته یه پیرزن توبوشهر گفته خار گلوداری خوبم کرده. یکی گفته بابونه دم کردم خوردم خوب شدم . یکی گفته عرق نعناع وبارهنگ . زنیان.و..  بعضی ها هم گفتن از  اعصابه 

چندروز پیش عرق زنیان گرفتم بدتر شدم گلوم میسوزه . به قرص پروبیوتیک گرفتم ازداروخانه ببینم چه میشه.این مشکل بلعم مگه معجزه بشه خوب شه 

سال ۹۷ عمل تیروییدکتومی توتال شدم. والان دچار افت کلسیم ومشکل بلعم. که چندساله بخاطر مشکل بلع کارم به دکتراعصاب کشیده. هرکی امضام میبینه برا خوب شدن حال وبرطرف شدن مشکل بلعم یه صلوات بفرسته 😥🙏

خیلی سخته هیچکی درکم نمیکنه دیگه جرات ندارم به شوهرم بگم ببرم دکتر. الان تاپیک های نی نی سایت باز ز ...

مشکل بلعت با همون قرص های ضد اسید خوب میشه اگه از رفلاکس باشه. اگه از رفلاکس نباشه عصبیه فکر کنم بهش فکر نکنی و تلقین نکنی خوب میشه 

مشکل بلعت با همون قرص های ضد اسید خوب میشه اگه از رفلاکس باشه. اگه از رفلاکس نباشه عصبیه فکر کنم بهش ...

دارو ضداسیدهمه جور امتحان کردم حتی نکسیوم از عراق برام آوردن خوب نشدم . حتی حواسم نباشه موقع غذاخوردن گیر می‌کنه باید خیلی خوب لقمه رو بجوم وآرام بخورم آب هم جرعه جرعه . پنج ساله  باهامه این مشکل. سه ساله دکتر اعصاب میرم

دارو ضداسیدهمه جور امتحان کردم حتی نکسیوم از عراق برام آوردن خوب نشدم . حتی حواسم نباشه موقع غذاخورد ...

به من دکترم دمپریدون و باکلوفن و فاموتیدین و ازونیوم داد با اینا مشکل بلعم خوب شد ولی رفلاکسم رو بدتر میکرد واسه همین قطعش کردم بازم برو یه دکتر دیگه اندوسکوپی بده واسه اطمینان به نظرم تلقین میکنی بهش زیاد فکر نکن خوب میشی ان شاءالله 🌷

به من دکترم دمپریدون و باکلوفن و فاموتیدین و ازونیوم داد با اینا مشکل بلعم خوب شد ولی رفلاکسم رو بدت ...

ممنون . باکلوفن  قبل غذا میخوردی؟

نه شبی ۱ عدد

باکلوفن ۱۰؟فکرکنم قبلاخوردم

سلام بله خوب شدم

چطور؟میشه به من بگید خیلی اذیتم