2777
2789
عنوان

بلع دردناک

766 بازدید | 27 پست

سلام چند روزیه هر چی می خورم یا آب دهنم رو قورت میدم گلوم درد میگیره. انگار یه چیزی گیر کرده تو گلوم. 

دکتر هم رفتم بهم گفت عفونت نیست. بخاطر اسید معده س. 

کسی تا حالا اینجوری شده؟؟؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله منم همینطوریم استرسی شم یا غصه بخورم بلعم دردناک میشه.چون معده م درد میگیره اسیدی میزنه بالا.

البته تیروئید هم دارم قدیمی ها تیروئید رو میگفتن غمباد،یعنی ی حس بدی زیر گلو داری حس خفگی حس درد

بله من اینطور شدم و در عرض ۱۰روز ۷کیلو کم کردم هیچی نمیتونستم قورت بدم جوری لاغر شدم که صورتم لاغر لاغر شده بود خیلی وحشتناک بود ولی یهو خوب شدم رفتم اندوسکوپی گفت تو راه مری چیزی گیر نکرده حتی رفتم عکس گرفتم از گردنم و سونو کردم از گردنم هیچ مشکلی نبود همش مال اسید معدست 

سلام .با توام دوست من ‌.قوی باش .

نگران نباش من ده ساله رفلاکس معده دارم اوایل همینطور بودم باید مدتها دارو بخوری وترشی وغذای تند وسبزی خام نخوری منم اولا خیلی اذیت شدم الانم بعضی شبا باید نشسته بخوابم اسید میاد بالا تو گلوت نمیزاره لقمه بره پایین چیزی نیست  رفلاکس معده درمانم نداره باید همیشه دارو بخوری اولا من فک میکردم یه  چیزی تو گلوم گیر کرده تازه سرفه ودرد قفسه سینه هم داشتم

بله من اینطور شدم و در عرض ۱۰روز ۷کیلو کم کردم هیچی نمیتونستم قورت بدم جوری لاغر شدم که صورتم لاغر ل ...

سلام چطور خوب شدین؟مشکل بلع دارم

سال ۹۷ عمل تیروییدکتومی توتال شدم. والان دچار افت کلسیم ومشکل بلعم. که چندساله بخاطر مشکل بلع کارم به دکتراعصاب کشیده. هرکی امضام میبینه برا خوب شدن حال وبرطرف شدن مشکل بلعم یه صلوات بفرسته 😥🙏

نگران نباش من ده ساله رفلاکس معده دارم اوایل همینطور بودم باید مدتها دارو بخوری وترشی وغذای تند وسبز ...

سلام خوب شدین؟

سال ۹۷ عمل تیروییدکتومی توتال شدم. والان دچار افت کلسیم ومشکل بلعم. که چندساله بخاطر مشکل بلع کارم به دکتراعصاب کشیده. هرکی امضام میبینه برا خوب شدن حال وبرطرف شدن مشکل بلعم یه صلوات بفرسته 😥🙏

همه چی رو باید جدی گرفت حتما برو اندوسکوپی بدون اندوسکوپی حتی یه قرصم مصرف نکن برو متخصص داخلی من با ...

سلام شماخوب شدین؟

دیروز رفتم متخصص گوش و حلق و بینی.

سلام مشکل بلع شماخوب شد؟