بله من اینطور شدم و در عرض ۱۰روز ۷کیلو کم کردم هیچی نمیتونستم قورت بدم جوری لاغر شدم که صورتم لاغر لاغر شده بود خیلی وحشتناک بود ولی یهو خوب شدم رفتم اندوسکوپی گفت تو راه مری چیزی گیر نکرده حتی رفتم عکس گرفتم از گردنم و سونو کردم از گردنم هیچ مشکلی نبود همش مال اسید معدست
همه چی رو باید جدی گرفت حتما برو اندوسکوپی بدون اندوسکوپی حتی یه قرصم مصرف نکن برو متخصص داخلی من با بلع دردناک به اضافه یه علائم دیگه زخم مری دارم جدی بگیر حتما برو دکتر
بله من اینطور شدم و در عرض ۱۰روز ۷کیلو کم کردم هیچی نمیتونستم قورت بدم جوری لاغر شدم که صورتم لاغر ل ...
سلام چطور خوب شدین؟مشکل بلع دارم
سال ۹۷ عمل تیروییدکتومی توتال شدم. والان دچار افت کلسیم ومشکل بلعم. که چندساله بخاطر مشکل بلع کارم به دکتراعصاب کشیده. هرکی امضام میبینه برا خوب شدن حال وبرطرف شدن مشکل بلعم یه صلوات بفرسته 😥🙏
نگران نباش من ده ساله رفلاکس معده دارم اوایل همینطور بودم باید مدتها دارو بخوری وترشی وغذای تند وسبز ...
سلام خوب شدین؟
سال ۹۷ عمل تیروییدکتومی توتال شدم. والان دچار افت کلسیم ومشکل بلعم. که چندساله بخاطر مشکل بلع کارم به دکتراعصاب کشیده. هرکی امضام میبینه برا خوب شدن حال وبرطرف شدن مشکل بلعم یه صلوات بفرسته 😥🙏
همه چی رو باید جدی گرفت حتما برو اندوسکوپی بدون اندوسکوپی حتی یه قرصم مصرف نکن برو متخصص داخلی من با ...
سلام شماخوب شدین؟