2777
2789

اگه درآمد همسرتون کم باشه و کم بیارید بهش میگید؟ 

چجوری میگید که ناراحت نشه و گارد هم نگیره؟

شوهرم کارمند با حقوق ۱۱ تومن 😣🤐

کرایه خونه نمیدیم 

ولی اصلا کفاف زندگی رو نمیده ، شهر کوچیک ساکنیم و هزینه ها مثل تهران و ... نیست ولی بازم کمه بچه هم نداریم ...

تو این شرایط شما چیکار میکنید؟ 

تا ۴ بعد از سرکاره باید توقع داشته باشم واسه عصر و شبم به فکر شغل دوم باشه؟؟

خودمم فعلا دانشجوام و خانه دار 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم خونه از خودتون دارید؟ ماشین چی؟

داره پس انداز میکنه؟ 

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

ن والااگ همچین شرایطی بشه خودم دست بکار میشم ن اینک ب اون بدبخت بگم تایم استراحتتم برو کارکن

عشق از آن مردان شجاع است...برای مردهای ضعیف مادرانشان زن میگیرند..!😉💛

کمه ب روش نیاوردم میسازم باهاشکلا خیلی کم خرج و کم توقعم

من نمیتونم به کم قانع باشم اصلا دخل و خرج نمی‌خونه 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

به نظرم خودت یه شغل اینترنتی راه بنداز با هم فعالیت کنید تو خونه بعد از ظهرا

مثلا چه شغلی با سرمایه کم 

چون خودم درآمد دارم بله به روش میارم اصلا شرط ازدواجم با عرضه بودنش بود

اگه درآمد نداشتید چی؟ 

میشه بدونم درآمد خودتون و شوهرتون هرکدوم جدا چقدره؟

عزیزم خونه از خودتون دارید؟ ماشین چی؟داره پس انداز میکنه؟

خونه از خودمون نیست ولی کرایه خونه نمیدیم و ساکنیم . پس انداز چجوری با حقوق ۱۱ آخه خواهر 🥴

تو خرجای عادی موندیم چه برسه به پس انداز 

مثلا چه شغلی با سرمایه کم

خیلی شغل ها هست 

مثلا اکسسوری بیاری بفروشید با ۳ تومن میتونی کلی جنس بخری اگر تهرانی برو بازار ۱۵ خرداد، مولوی اونجاها اونجا ارزونه

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
اگه درآمد نداشتید چی؟ میشه بدونم درآمد خودتون و شوهرتون هرکدوم جدا چقدره؟

شوهرم دوتا شغل داره از دانشجو بودنش ماهی ۱۵ میگیره 

شغل دیگه داره که آزاده و خب ماهیانه نیست ساختمون سازی با پدرش شریکه 

خودم هم شغلم موسسه کنکور درس میدم البته فعلا چندماهی نمیخوام برم ماهی ۱۰ ۱۲ بابامم زیاد بهم میده 

البته ما نامزدیم خونه خودمون نرفتیم

ن والااگ همچین شرایطی بشه خودم دست بکار میشم ن اینک ب اون بدبخت بگم تایم استراحتتم برو کارکن

خونه داری خودش اندازه ۳ تا شغل بیرون از خونه تایم میگیره و تمام وقته علاوه بر اون من دارم درس میخونم ترم آخر یک رشته پرکار + پایان نامه و ...

توی شهر کوچیک نهایت حقوقی هم که به کار پاره وقت میدم ۳ـ۴ میشه 

تو این شرایط من دست به چه کاری بشم دقیقا ؟!🙂

تا 4 سرکاره واقعا سخته بازم بره سرکارکارمند کجاس انقد حقوقش کمه

اداره دولتی مثلا😅😅