2777
2789
عنوان

رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 794 بازدید | 56 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پدر مادر من که ۵ تا بچه شون توی همون دوران ابتدایی چندبار رابطشونو دیدن

هزار بار به مادرم گفتم خواهر برادر کوچیکم حالشون بده مراعات کن

خدا نبخشتشون

شیرازی نیستم متاسفانه ، اما دیوانه وار عاشق شیرازم ..
ب خودشون گفتم ولی تاثیری نداشت

ب مشاور مدرسه بکو هشدار جدی بده بهشون 

ولی ب آدم مورد اعتماد بگی اونا از عواقبش بگن بهتره 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

خیلی بده خیلی 

چقد بی مراعاتن

آریا عشق مامانه جونم بهش وصله از وقتی 9 ماه تو شکمم بزرگ شد از وقتی به دنیا اومد از وقتی گشنش میشد و بهش شیر که میدم آروم میشد از وقتی تو بغل هیچ کس جز من آروم نمیشد از وقتی طرفم لبخند میزنه از وقتی هر وقت بغل بقیه باشه تا منو ببینه دستاشو طرف من باز میکنه از وقتی که وجودشو احساس کردم زندگیم بهش وصل شده عشق قشنگ ترین حس تو زندگیه عاشق فرزند بودن عاشق همسر بودن عاشق زندگیت بودن من زندگیمو با تموم کم و کاستی هاش دوست دارم با تموم بالا پایین هاش دوست دارم خیلی وقتا از شوهرم از زندگیم متنفر میشدم ولی بعدش که فکر میکردم من حتی بدون شوهرم بدون این خونه بدون این زندگی بدون این آریا کوچولو یه روزم نمیتونم زنده باشم تصمیم گرفتم زندگیمونو بسازیم با عشق با محبت با تلاش. بخاطر آینده آریا ام که شده میخوام درسمو بخونم مثل باباش، تا در آینده نگه مامان تو چرا درس نخوندی.میخوام عشق و محبت رو اینقدر تو خونمون زیاد کنم ک همسرم وپسرم گدایی عشق از بیرون نداشته باشن.میخوام این خونه کوچیک رو پر از مهر و عشق کنم جایی گرم و پر از مهر برای پناهی از سردی و بی رحمی بیرون💕