2777
2789

من تو همون روزای اول میخندوندن منو

با دست لپ خودمو میگرفتم گاهیم نمیخندیدم ولی تو هفته سوم میخندیدم یکم بهتر شده بودم لبم نرم شده بود

کلا بعد یه ماه راحت شدم

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ 🦁رفتار هرکس بازتابی از شخصیت وسوادش هست.👍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چن وقته عمل کردین تاثیری داشت تو زیباش پشیمونی ک خندیدی

تو ۴ ماهم برج ۵

بله هرکی دیده تا حالا گفته تغییر کردی بهت میاد کار خوبی کردی و ازاین حرفا...

اتفاقا راضیم بخودم میگم چه کار خوبی کردم

نه میخندیدم مراقب بودم چون با دست لپامو میگرفتم سعی میکردم فشار نیاد ب لبم و بخیه ها

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ 🦁رفتار هرکس بازتابی از شخصیت وسوادش هست.👍

تو ۴ ماهم برج ۵بله هرکی دیده تا حالا گفته تغییر کردی بهت میاد کار خوبی کردی و ازاین حرفا...اتفاقا را ...

ی چیزی بگم شاید بهم بخندی 

الان یک سال و نه ماه عمل کردم میخندم میترسم نمی‌دونم چرا عذاب وجدان میگیرم چرا خندیدم 

ی چیزی بگم شاید بهم بخندی الان یک سال و نه ماه عمل کردم میخندم میترسم نمی‌دونم چرا عذاب وجدان میگیرم ...

والا خندم گرفت😂😂

من بعد یه ماه راحت میخندیدم شما نزدیک دوساله

غذاب وجدان واسه چی الان دیگه خوبه خوب شده

کجا عمل کردی هنوز چسب میزنی ،

من تهرانم همینجا هم عمل کردم خیابان آزادی

بعد ۳ماه گفت دیگه چسب نزن

نه عزیزم منم فقط س ماه چسب زدم

همون قد کافیه هرچی دکترمون میگه همون کار مناسبه