2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من سفر رفتم دوستش داشتم شهری تمیز و مرتب و زیبا

مردمانی اصیل و نجیب و بسیار محترم 

البته که سفر با زندگی فرق داره 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

شهرش رو نمیدونم ولی با سه تا یزدی که صاحبخونه و بچه هاش بودن چهارسالی مستاجرشون بودیم واقعا ادمهای خ ...

خیلی دو دلم که برم یا نه

چون قراره تنها باشم یکم میترسم

کاربری واگذار شده است

من یه بار رفتم مردمش سرشون تو کار خودشون بود کلا نه از اونان که باهات صمیمی شن نه اونا که باهات رفتار بدی داشته باشن

و اینکه بنظرم حال و هوای شهرش بدک نبود 

البته مهمه از کجا میخوای بری

من چون جنوبی ام یکم ما صمیمیت مردمون با غریبه ها خیلیه برای همین گفتم اخلاقشون اینجوریه

ولی یه چیزی که بود ما از هر کی آدرس میپرسیدیم میگفت دو کوچه اونورتر ده تا خیابونو رد کردیم تا رسیدیم به مقصد😂مردم باحالی دارن

برای ازدواج خودتون و اطرافیان لینک چله ازدواج روبیکا@cheleh_ezdewaj

من چهارسال اونجا دانشجو بودم بستگی داره از کدوم شهر بری اونجا. مثلا بچه های بندر و اهواز اکی بودن با یزد چون تفریحات و اب و هواشون بهم نزدیکه. جای تفریحی نداره پاساژ زیادی نداره تفریح فقط کافه و رستوران. ولی برا ما ک از شیراز رفته بودیم یکم دلگیر بود هم اب وهوا گرم و خشکه سرسبزی نداره مردمش هم بخاطر همین چیزا کلا اخرهفته ها میرن ده های اطراف و توی تعطیلات کلا شهر سکوته.