2777
2789
عنوان

کمک به هموطنان عزیزمون در کرمانشاه

105 بازدید | 13 پست

خانما... کسی هست باخبرباشه به چه وسایلی بیشتر نیازهست الان!

مثلا لباس گرم...بخصوص برای نوزادان و بچه ها...

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊

عزیزم لباس گرم و نایلون برای روی چادر خیلی واجبه

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

لباس نو فقط بفرستین کار کرده ها رو هیچکس نمیپوشه میندازن دور

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لباس نو فقط بفرستین کار کرده ها رو هیچکس نمیپوشه میندازن دور

من چنتا بافت دارم.... که چندبارپوشیدم...ولی کثیف یا لک دارنیستن...بنظرتون اینم نمیشه فرستاد؟

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊
من چنتا بافت دارم.... که چندبارپوشیدم...ولی کثیف یا لک دارنیستن...بنظرتون اینم نمیشه فرستاد؟

نمیدونم عزیزم ولی خواهر شوهرم میگفت نگاه میکنن اگه مشخص باشه کار کرده س هیچکی بر نمیداره

یافکرکردم لباسای نوزادی پسرمو که زودکوچیکش شد و نپوشید شاید بعضیاشو فقط یکبار...و تمیزهستن.... بذارم.... ولی نمیدونم کاردرستیه یانه.میدونم درست نیست لباس کهنه بفرستیم... ولی منم درتوانم نیست برم لباس کاملا نو بخرم.... این وسایلی که دارم اوناش که تمیز و مرتب هست.... و یه باردوبار بیشتر استفاده نشده.... میتونم بذارم...منظورم لباس بچه است...

نمیدونم عزیزم ولی خواهر شوهرم میگفت نگاه میکنن اگه مشخص باشه کار کرده س هیچکی بر نمیداره

اهان...خواهرشوهرتون اونجازندگی میکنن؟یاامدادگر هستن.ببخشین لطفا بیشترتوضیح بدین من ...بدونم چکارکنم بهتره.

یافکرکردم لباسای نوزادی پسرمو که زودکوچیکش شد و نپوشید شاید بعضیاشو فقط یکبار...و تمیزهستن.... بذارم ...

بله عزیزم لباس های رنگ رو رفته وپاره رو نمی پوشن اما لباسی که نو باشه ویا چندبار پوشیده شده باشه رو استفاده میکنن.خدا اجرتون بده

خدا دی بسه
بله عزیزم لباس های رنگ رو رفته وپاره رو نمی پوشن اما لباسی که نو باشه ویا چندبار پوشیده شده باشه رو ...

عزیزم شما کرمانشاهی هستی....والا شرمنده ام که لباس نو نمیتونم بفرستم....ولی امیدوارم این لباسا...مفیدباشه...چنتابافته...بچگونه هم هست....میدونم سخته...ادمایی که خونه زندگی داشتن....بهترین پوشاک خوراک....الان اینطوری....میفهمم....امیدوارم زودتراوضاعشون روبراه بشه.

اهان...خواهرشوهرتون اونجازندگی میکنن؟یاامدادگر هستن.ببخشین لطفا بیشترتوضیح بدین من ...بدونم چکارکنم ...

اونجا زندگی میکنن دیگه خودتون بهتر میدونین اگه واقعا در حد نو هستن بفرستین اجرتون با امام حسین

عزیزم شما کرمانشاهی هستی....والا شرمنده ام که لباس نو نمیتونم بفرستم....ولی امیدوارم این لباسا...مفی ...

بله عزیزم.مهم نیت شماست و لطف وبزرگیتون که بیاد هموطنانتون هستین امیدوارم هیچوقت تجربه چنین اتفاقات تلخی رو نداشته باشید.

خدا دی بسه
بله عزیزم.مهم نیت شماست و لطف وبزرگیتون که بیاد هموطنانتون هستین امیدوارم هیچوقت تجربه چنین اتفاقات ...

سم جان خوبی سرپل هنوز بارونه؟