2777
2789

یه آقایی بود حدودا 60 ساله و خانومش 

اومده بود دکتر اونم بعد من رو به روش نشسته بودم پرسید دخترم نوبت گرفتین؟گفتم آره 

گفت مشکلت چیه گفتم کلی راهنمایی کرد بعد گفت معلومه دختر باشخصیت و باشعوری هستی ماشاالله اینو ک گفت دردم یادم رفت🥲

بعد نوبتش شد رفت داخل اتاق دکتر تزریق داشت اومد بیرون خانومش بغض کرده بود بهش گفت درد داری؟با حالت خیلیییی قشنگی نگاه چشمای خانومش کرد گفت تو نگام کنی مگه دردو حس میکنم؟😍

با هم دیگه مثل جوونای 20 ساله حرف میزدن

وای دوست داشتم برم هر دوتاشونو بگیرم بغلم تا میتونم بوسشون کنم 

موقعی ک خواستم برگردم یهو مرده گفت دختر جون یادت نره چی بهت گفتم دفعه دیگه اومدم اینجا نبینمتا باید خوب شده باشی🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا اینجور افرادو زیاد کنه 😍😍😍

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

خدا اینجور افرادو زیاد کنه 😍😍😍

ولی دلم برا مامانم سوخت با بغض نگاهشون میکرد🙂

هیچ وقت همچین چیزی رو توی زندگی مشترک تجربه نکرده اصلا

همیشه بهم میگه تو انتخاب شریک زندگیت خیلی دقت کن...

ولی دلم برا مامانم سوخت با بغض نگاهشون میکرد🙂هیچ وقت همچین چیزی رو توی زندگی مشترک تجربه نکرده اصلا ...

عزیزم 🥲🥲🥲 لبخندم خشک شد

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

الهی

عکس پروفم ☝عکس مردان ایلام ینی همان لرستان پشت کوه در همین صد سال پیش با پوشش لری لرستان پشت کوه (ایلام )است زهی خیال باطل پانکرد متوهم جماعت که فکر می‌کند با نی نی سایت می‌تواند جعل تاریخ کند😆بروهی لرستان پشت کوه🔥 بروهی ایران🦅

ای کاش با نشر این خاطره ها و صحبت ها ، افراد رو دعوت کنیم به رفتار درست و با محبت (البته با افراد بالیاقت)

متاسفانه یسری رفتار های تهاجمی ، بی ادبانه ، هیجانی رو تبلیغ میکنن که ارتباط عاطفی رو نابود میکنه در طولانی مدت و به هیچ وجه نشان عزت نفس و خود دوستی نیست 💚🌻

سعی میکنم بین خانم دکتر بودن👩‍⚕️و خانم خونه بودنم👸 تعادل برقرار کنم ؛امید دارم که بتونم ولی گاهی پیچ و مهره هام‌در میره🤭😅